MİLLİ İTTİFAK'I RİZE'Lİ BAĞRINA BASIYOR

Milli İttifaka Rize'de büyük teveccüh

MİLLİ İTTİFAK'I RİZE'Lİ BAĞRINA BASIYOR
 Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisinin oluşturmuş olduğu Milli İttifak Rize'de maya tuttu.

Rize Milletvekili adayları esnaf ziyareti sırasında halkın umudu olduğunu bir kez daha gösterdi. Cunhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın memleketinde en rahat, halkta en fazla karşılık bulan siyasi hareket Saadet Partisi ve Milli İttifak oluyor.

Saadet Partisi Rize birinci sıra Milletvekili Adayı Salih Uzun ve Saadet Partisi teşkilatının sokakta yapmış oldukları birebir temas ve esnaf ziyaretlerinde Milli İttifak'ın büyük  teveccüh gördüğüne şahit olduk.
Salih Uzun ve ekibinin esnaf  ziyaretlerinde en çok karşılaştıkları talepler arasında ; İşsizlik ekonominin durgun olması ve iç barış talepleri oldu. Vatandaşlar; Rize'nin geçim kaynağı olan Çay'ın taban fiyatının düşük olduğunu ve fiyatların geç açıklandığını söylediler. Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize mitingde dile getirdiği destekleme fiyatları ile ilgili konu hakkında Cumhurbaşkanının dediği gibi desteklemenin kat be kat arttırılmadığı aksine beş yıldır destekleme fiyatının sabit kaldığını ve zamların karşısında fiyatların eriyip  azaldığını dile getiriyorlar. ÇAYKUR'A alınacak 2 bin 600 mevsimlik işçi için 30 bini aşkın gencin başvurduğunu bunların ancak onda birinin bile işe sahibi olamadığını dile getirdiler.

Salih uzun konuşmasında ise biz Milli Görüşçüyüz. Geçmişte yaptık, şimdi Milli İttifakın Milli İktidarında yine yapacağız, çiftçimizin, esnafımızın, vatandaşımızın yüzünü güldüreceğiz'dedi. Uzun; biz Refah-Yol İktidarında 11 ayda  çiftçiye, Çaya verdiklerimizi bu iktidar 13 yılda veremedi. Her geçen gün esnafımız, çiftçimiz, tarımımız kan kaybetmeye devam etti. Gıda ürünlerini ithal eder duruma getirildi ülkemiz. 

Salih Uzun yapmış olduğu ziyaretlerinde biz Mili Görüş olarak geçmişte yaptık yine başaracağız. Sizler, bizi güçlü bir grupla parlamentoya sokun, bizler de Milli İttifak olarak sizlere Allah rızası için hizmet edelim . Hep birlikte yaşanabilir bir Türkiyeyi kuralım, insanımızın yüzü gülsün, Türk İslam coğrafyasının, tüm dünya mazlumlarının yüzü gülsün inşallah dedi. Uzun, Milli İttifakın iktidarında tüm mazlumlar ayağa kalkacak, ülkemiz ve bölgemiz bir barış ve huzur bölgesine dönecektir'' dedi.

Salih Uzun bir vatandaşın sorusu üzerine; bizleri medya vermiyor, konuştuklarımız, projelerimiz başkaları  dillendirince sanki yen  gibi halkımız kulak kabartıyor. Oysa bizler bunları hem projelendirmiş, hem de Mecliste bir çoğunu yasa teklifi olarak vermişiz. Medyada bizlere bir ambargo var bu ambargoyu kırabilmek için biz de tek tek sizleri ziyaret ediyor projelerimiz anlatmaya sesimizi duyurmaya çalışıyoruz dedi. Çalışmak bizden, takdir sizden, nasip Allah'tan diyen  Saadet Partisi birinci sıra Milletvekili adayı Salih uzun halkın olumlu tepkileriyle moral bulduklarını ve Rize'den güçlü bir ekiple parlamentoya gideceklerine inandığını'söyledi. 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2015, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209