Milli İttifak Esenler'de Güneş gibi parlıyor.

Milli İttifak Esenler'de Güneş gibi parlıyor.

Milli İttifak Esenler'de Güneş gibi parlıyor.
 Saadet Partisi İstanbul ikinci bölge Milletvekili adaylarının sevgi yürüyüşüne Esenler halkı  büyük teveccüh gösterdi. 
Esenler Dörtyol Merkez Camii önünde başlayıp, Davutpaşa Caddesi boyunca devam eden" Sevgi Yürüyüşüne" 2. Bölge Millet vekili adayları Erol URHAN, Erol HACIGÜL ve Sefer YEŞİLYURT ile Saadet partisi Esenler ilçe başkanı Tuğrul Yalçınkaya ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Büyük Birlik  Partisi Esenler ilçe Yönetim Kurulu üyeleri  katıldılar. 

Milli İttifak'ın Millet Veki adayları sevgi yürüyüşünde halkın coşkulu teveccühüne karanfillerle  karşılık verdiler ve 7 Haziran seçimleri için destek istediler.

 Saadet Partili yöneticiler ile Büyük Birlik Partili yöneticilerin Milli İttifak ile  tatlı bir heyecanı  ve coşkuyu yaşadıklarını sevgi yürüyüşünde halk ile kucaklaşmada bir kez daha sergilediler.

2. Bölge Millet vekili adayları Erol URHAN, Erol HACIGÜL ve Sefer YEŞİLYURT, yapmış oldukları açıklamalarda;  ''sevgi yürüyüşüne katılan tüm yöneticilerimize ve dava kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Halkımızın teveccühü ile mutlu olduk. Bu teveccühe layık olmaya çalışacağımızı belirtir teşekür ederiz'' dediler. 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2015, 03:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209