Milli Görüş kadroları Türkiyeyi kucaklayacak

Onuncu tek parti iktidar yılında marka bir gençlik hareketi oluşturamayan iktidara ve kısır çekişmelerin içindeki etnik veya bölgeci muhalefete rağmen Saadet Partisi, ülkenin geleceğini inşa etmek adına Genel Başkan Kamalak'ın da Sivas bölgesine katıldığı 4 ayrı bölgede, 13 ilin gençliğini Milli Eğitim adını verdiği temel siyasi eğitimden geçirdi.

Milli Görüş kadroları Türkiyeyi kucaklayacak
 Onuncu tek parti iktidar yılında marka bir gençlik hareketi oluşturamayan iktidara ve kısır çekişmelerin içindeki etnik veya bölgeci muhalefete rağmen Saadet Partisi, ülkenin geleceğini inşa etmek adına Genel Başkan Kamalak’ın da Sivas bölgesine katıldığı 4 ayrı bölgede, 13 ilin gençliğini Milli Eğitim adını verdiği temel siyasi eğitimden geçirdi.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından 13 Ocak’ta başlatılan ‘Milli Eğitim Başlıyor’ (MEB) adlı Kış Eğitimleri programı tüm hızıyla devam ediyor. MEB 2. hafta programı 20 Ocak’ta 4 bölgede, 13 ilin katılımıyla; Sivas, Trabzon, Samsun ve Diyarbakır merkezli gerçekleştirildi. Sivas’taki eğitimde Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Saadet gençliği ile bir araya gelerek ‘Niçin Saadet Partisi’ konusunu işlerken, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Samsun’daki programa katıldı. Genel Başkan Başdanışmanı Şevket Kazan ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın ise Diyarbakır’daki eğitim programında gençlere hitap etti. Eski Eminönü Beledi Başkanı Lütfü Kibiroğlu ve ESAM Genel Başkan Yardımcısı, Eğitimci Baki Öztürk de Trabzon’daki eğitimde derslere katılarak gençliğe konuştu.  

Sivas Gençliği, Kamalak’ı bağrına bastı

Sivas’ta Gençlik Kolları ile birlikte ikindi namazını kılan Kamalak, namazın ardından programın yapılacağı Atatürk Kültür Merkezi’ne geçti. “Bu gençlik seni başbakan yapar” sloganları ile karşılanan Kamalak, yaptığı konuşmada, Türkiye’ye konuşlandırılacak patriot sistemleriyle tehlikenin kapıya dayanmış olduğunu söyledi. Türkiye’de 28 yerde Amerikan üssü bulunduğunu belirten Kamalak, ‘’Yetmedi mevcut iktidar Malatya’mızın Kürecik beldesine alışılmış ismiyle füze kalkanı yerleştirdi. Oysa Erbakan Hoca, ‘Gavurun kalkanından Müslümana hayır gelmez’ diyordu’’ ifadelerini kullandı

Kayseri, Ankara, Adana ve Karabük sırada…

MEB Kış Eğitimleri; 17 Şubat’a kadar devam edecek. Önümüzdeki 27 Ocak Pazar günü ise, 11 ilin gençliğini kapsayan 4 bölge aynı gün eğitimlerden geçmiş olacak. Kayseri merkezli programa; Kırşehir, Nevşehir, Kırıkkale; Ankara merkezli programa; Bolu, Çankırı, Kastamonu; Adana merkezli programa; Mersin, Osmaniye, Hatay, son olarak Karabük merkezli programda ise Zonguldak ve Karabük illerinin şanslı Milli Görüşçü gençleri eğitimlere katılarak siyasi  çalışmalarda aktif rol almış olacaklar.

 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209