Milletimiz 'doğduğu Yerde Doyacaktır.'

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer Beyoğlu'nda Esnaf ve STK temsilcilerini ziyaret etti.

Milletimiz 'doğduğu Yerde Doyacaktır.'
 Saadet İktidarında Milletimiz “Doğduğu yerde Doyacaktır…”

Saadet Partisi Beyoğlu İlçe Başkanlığı tarafından Kasımpaşa’da düzenlediği kahvaltılı toplantıda İstanbul il başkanı Selman Esmerer, İl başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir ekip STK temsilcileri, muhtarlar ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.


 Toplantıda açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Beyoğlu İlçe Başkanı Faruk Yıldız yapmış olduğu konuşmasında "2014 Yerel seçimleri yaklaşırken bizler de Parti olarak elbette ki üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz ve gelecek seçimlerde iyi bir sonuç almak istiyoruz"dedi. Yıldız, "Saadet Partisi olarak seçimler için kolları sıvayıp çalışmalarımıza şimdiden başladık. Beyoğlu’nda Saadet Partisi siyasetin merkezindedir ve Beyoğlu siyasetini yönlendirmede etkilidir" dedi.

Daha sonra konuşan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer de," İki yıldır ilçelerde halkala bir araya geliyoruz. Hangi siyasi partiden olursa olsun hepimiz kardeşiz. Bütün siyasi partilerin ülkeye katkı sunmak için gayret etmesi gerekmektedir" dedi.
Esmerer "son zamanlarda siyasi partiler arasındaki hakaret içerikli konuşmalar büyük ölçüde artmaya başladı. Eğer ki siyaset yapılacaksa eleştirili ama hakaret içermeyen bir siyaset yapılmalıdır. Siyasi partiler arasındaki bu durum halka da yansımaktadır. Bu durum devam ettiği sürece insanlar arasındaki kardeşlik duygusu bozulmaya  başlar ve bu durumda bu ülkenin parçalanmasına yol açar. Belki bu durumdan iktidar ve muhalefet beslenmeye çalışıyor olabilir ancak; bu durumla ülkede iki partili sistem yaratmaya çalışıyorlar. Son derece yanlış bir taktikle insanları birbirine düşman ediyorlar. Evet, arkadaşlar Türkiye siyasetinin genel üslubu maalesef kurşun gibi ağır seyrediyor" dedi.

Esmerer konuşmasına devamla; son zamanlarda gündemde olan Kentsel  Dönüşüm konusu başını alıp gitmektedir. İstanbul'un her yerinde çok katlı binaların artık önlemi kalmadı. İnsanlar binaların içerisine sıkışıp kalmaktadır. TOKİ’ye hükümet tarafından verilen yetkinin ancak kanunların üstünde bir yetki olduğunu düşünüyorum. Yasaya uymayan bu tür olaylarla insanları sömürmeye çalışıyorlar dedi.

Kahvaltılı toplantının ardından  Saadet Partisi İl Başkanı Selman Esmerer ve Saadet Partisi Beyoğlu İlçe Başkanı Faruk Yıldız, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte  Beyoğlu’nda esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve Milli Görüş Belediyeciliğinin müjdesini verdi.

Haber & Fotoğraf : Umut Sarıkaya

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209