MHP'nin 6. Liderlik Okulu başladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Siyaset ve Liderlik Okulu 6. Dönem eğitim faaliyetlerine başladı.

MHP'nin 6. Liderlik Okulu başladı

Yeni eğitim dönemi için parti genel merkezinde düzenlenen törene, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, okulda eğitim verecek akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü MHP Genel Başkan Başdanışmanı Doç. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, MHP'nin 43 yılı aşkın fikri birikimini genç nesillere aktarmak için Genel Başkan Bahçeli'nin direktifleri doğrultusunda Siyaset ve Liderlik Okulu'nun açıldığını, 5 dönemdir parti ve Türkiye'nin geleceği için eğitim faaliyetlerini sürdürdüğünü söyledi.

Yurdakul, Siyaset ve Liderlik Okulu'nun yeni siyaset anlayışlarının oluşmasında öncü olduğunu, okulda eğitim görmek için yoğun talep geldiğini ifade ederek, yapılan mülakatlar sonucunda belirlenen 40 öğrencinin bu dönem 12 hafta boyunca eğitim göreceğini, alanında uzman ve deneyimli akademisyenlerin de eğitim vereceğini belirtti.

Yurdakul'un konuşmasının ardından MHP Genel Başkanı Bahçeli, okulun yeni eğitim döneminin hayırlı olmasını dileyerek, akademisyenlerle sohbet etti.

Bahçeli daha sonra öğrenciler ve akademisyenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.


Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209