MHP’ nin Sürpriz Adayı Ünlü Avukat Cihan Tufan

MHP’ nin en güçlü milletvekili adayı avukat Cihan Tufan konuştu

MHP’ nin Sürpriz Adayı Ünlü Avukat Cihan Tufan
MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı ünlü hukukçu Av. Cihan Tufan Halka seslendi..

 

HAYIRDA YARIŞAN İTTİFAKIN ADI: “CUMHUR İTTİFAKI

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri ülkemize, devletimize ve milletimize hayırlı olsun.

 

İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı olarak takdir ve taltiflerinden dolayı başta liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ’ ye, Milliyetçi Hareket Partisi aday belirleme komisyonu üyelerine, MYK üyelerimize, il başkanımıza, Ümraniye ilçe başkanlarımıza, Ümraniye ilçe başkanımız Adnan ÇAKIR beye ve bütün ilçe başkanlarımıza, ilçe yönetimlerine, ülkü ocakları başkanlarıma ve bütün dava Alpleri ülküdaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum.  

 

Hakkın ve bereketin değil sayıların peşinde koşanlar 1000 yıllık davanın temsilcisi bu hareketi ve liderini anlayamazlar.

 

Liderimiz, Türkmen beyimiz, olmazsa olmazları belirlenmiş, kuşatıcı, dengeleyici ve milli bir siyasetin kesintisiz ve tavizsiz çizgisini sürdürmekte ve bu gayeyi gelecek nesillere aktarma azim ve kararlılığındadır. 

 

Baş olma sevdası ile başkalarının atına binenler, bugüne kadar büyük bir disiplinle, hak üzere kurulu bir nizama ve bu aziz bünyeye asla zarar veremediler ve veremeyeceklerdir.

15 Temmuz akabinde gerçekleşen süreç boyunca devleti yönetenlerin, devlet aklına ve milli duruşa sahip bilge bir lidere ihtiyaç duyması mutlak zorunluluktu.

 

Devletimiz bütün unsurları ile ayakta kalmasını ve beka mücadelesini de ancak bu şekilde icra edilebilirdi.

 

Devlet BAHÇELİ demek; Mili Siyaset, Millet Aklı ve Cumhur İttifakı demektir.

Allah’ ın adaletini yeryüzüne hakim kılmak imanıyla, Devlet EBED – MÜDDET şiarı ile nizamı alemi tesis etmek ve İlay’ ı Kelimetullah uğruna binlerce yıldan beri dünya huzurunun ve adaletinin teminatı bir milletin bütün yeryüzüne nakşettiği mananın adı olan Milliyetçi – Ülkücü hareket, bugün itibarı ile bir kez daha bu manayı mücessem hale getirerek, liderinin ad ve mana temelini oluşturduğu Cumhur İttifakını kurmuştur.  

 

Devlet ve Millet aklını inşa edip, Londra’ dan Pekin’ e uzanan Türk Dünyası’ nda güçlü ve merkez bir devleti yeniden kurma azim ve kararlılığı ile 15 Temmuz’ dan bu yana oynanan oyunları bozmaya, Moğol istilası, Ankara savaşı ve Kurutuluş savaşımızdan sonraki en önemli ve kritik bir dönemde yeni bir fetret devri yaşamamak, ülkemizin ve devletimiz birliğini ve dirliğini korumak için devam ediyoruz.

Sayın genel başkanımız ve liderimiz Devlet BAHÇELİ’ nin engin devlet tecrübesi, basireti, feraseti ve dirayeti ile önemli hamleler gerçekleştirmek ve neticeler almak için devam ediyoruz.

 

Güçlü, adil, milletinin ve ülkesinin menfaatlerini en önde tutan milliyetçilik anlayışı ile devlet aklının inşa edildiği bir Türkiye için devam ediyoruz.

1000 Yıllık yurdumuzda başta peygamber ocağı ordusu olmak üzere, mazlumun hakkı, mağdurun haykırışı, halkımızın hayır duası ve hakkın rızası için devam ediyoruz.

 

Yaşanabilir bir Türkiye, huzurlu bir gelecek, hukukun üstünlüğüne dayalı adil bir yönetim, kamu yararının en önde tutulduğu müreffeh yarınlar için geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için Milliyetçi Hareket Partisi ile devam ediyoruz.

Tuğrul ve Çağrı beylerle, Melikşah ve Nizamülmülk’ le, Nurettin Zengi ve Selahattin Eyyübi’ yle, Fatih Sultan Mehmet Han ve Sokullu Mehmet Paşa’ yla ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün koyduğu hedefleri yakalama azim ve kararlılığı ile devam ediyoruz.

 

Yeryüzünde bize bahşedilen kaynakların adil bir şekilde paylaşılması uğruna ölmeyi göze almış ve alabilecek bir millet olmak iddiamızdan asla vazgeçmediğimizi tüm dünyaya ilan etmek için devam diyoruz.

 

Yeri geldiğinde korsanlara esir düşmüş Kara Memiş gibi ümit var,

Yeri geldiğinde Muhsin Çelebi gibi sahip olduğu her şeyi Devletinin şanını yüceltme uğruna terk eden, Allah’ tan başkasına minnet etmeyen, ölümden korkmayan bir yiğit olabilmek için devam diyoruz. 

 

Hakkı yeryüzüne hakim kılma azmi ve kararlılığından asla taviz vermeyen büyük Türk Milletinin mümtaz Alpleri ve kerim devletin kurmaylarına selam olsun.

 

Allah yar ve yardımcımız olsun, bizleri mahcup eylemesin.

 

Av. Cihan TUFAN
MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2018, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209