MHP Güngören İlçe Teşkilat Şehitlerimiz İçin Mevlit Okuttu

Milliyetci Hareket Partisi Güngören ilçe Başkanlığının düzenlediği şehitlerimiz icin kur'an ziyafeti kalabalık halkın katılımı ile muhteşem gecti.

MHP Güngören İlçe Teşkilat Şehitlerimiz İçin Mevlit Okuttu
HABERİN GALERİSİ
Güngören MHP

Güngören MHP

Milliyetci Hareket Partisi Güngören ilçe Başkanlığının düzenlediği şehitlerimiz icin kur'an ziyafeti kalabalık halkın katılımı ile muhteşem gecti.Güngören Posta caddesi üzerinde bulunan kuyulu caminde akşam namazı sonrası başlayan şehitlerimiz icin mevlid i şerif Milliyetci Hareket Partisi Güngöreen ilçe Başkanı Ayhan KURT Başkan yardımcısı Murat ÖZKANCA Hüseyin KURTARAN, Hasan CAKIR ve diğer yöneticilerin yanı sıra Kadın kolları Başkanı Fatma CELEBİ ve kalabalık halkın katılımı ile şehitlerimiz yad edilirken göz yaşı sel oldu aktı.

Kuyulu camii imamı Mehmet Şenyiğit Hoca efendinin okuduğu kuranı kerim den sureler ve birbirinden güzel ilahiler ile Mevlid e katılım sağlayan vatandaşlar ise duygulu anlar yaşayarak şehitlerimiz icin dua ettiler.

Mevlid i Düzenleyen Milliyetci Hareket Partisi Güngören ilçe başkanı Ayhan KURT ve yöneticiler ise yatsı namazına kadar devam eden Mevlid daha sonra yatsı namazı ile son bulurken camii cıkışında davetlilere lokum ve meyve suyu ikram edildi.

HABER FOTO-SADULLAH DERVİŞOĞLU 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209