MHP BAHÇELİEVLER ŞAHA KALKTI.

MHP Eski ilçe başkanı suat taştan ın 40 sıradan aday olduğu bahçelievler şaha kalktı

MHP BAHÇELİEVLER ŞAHA KALKTI.
 MHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Halim KÜÇÜKALİ Belediye başkanı gibi karşılandı..

Eski Zeytinburnu İlçe Başkanı Habip ÇAKIROĞLU düzenlediği MHP Birlik beraberlik yemeği Bahçelievler Piramit Restoranda rekor katılım ile gerçekleşti.

MHP eski kadrolarının tamamına yakınını hazır olduğu yemekte bir konıuşma yapan eski zeytinburnu ilçe başkanı MHP bahçelievler Meclis Üyesi Adayı Çakıroğlu konuşma bitimi ayakta alkışlandı.

Yemeğe Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Azmi KARAMAHMITOĞLU, MYK üyesi Erdem KARAKOÇ, Zeki ANIT, Eski İlçe başkanı Suat TAŞTAN, MUammer GÜRCÜ ve çok sayıda eski yönetici katıldı.

Yemek restoranın 500 kişilik kaspasitesine göre ayarlanmış ve birçok MHP yöneticisi aranmamış olduğu halde yaklaşık 1500 kişinin katıldığı yemek MHP Bahçelievler Belediye başkanı Halim KÜÇÜKALİ için Mutluluk ve neşe kaynağı olmasına vesile oldu.

Salonda projelerinin bazılarını anlatan KÜÇÜKALİ Ayakta alkışlandı. MHP MYK üyesi Erdem KARAKOÇ sahneye en son çıkan kişi olarak konuşmaya başlaması ile salonun bir anda boşalması ile bir şaşkınlık yaşandı nedeni anlaşılmayan salonun boşalması ise uzun süre davete katılanlar tarafından konuşuldu.


Habip Çakıroğlu Fuat Çakıroğlu Davetlileri teker teker karşıladılar.

Suat Taştan Ev sahibi gibi davrandı.

35 Yıl Bahçelievlerde öğretmenlik yapan Meclis üyesi Adayı Mustafa KADAKAL ailelerle bir bir ilgilendi.

Saat daha 18.00 iken salonda yer kalmadı .MHP bahçelievler şaha kalktı.

Ülkü Ocakları Eski Genelbaşkanı Azmi KARAMAHMUTOĞLU Ocakçılar ile kapıda uzun süre sohbet edip gençleri dinledi.

Kendisini Örnek Alan gençlerin yoğun ilgisi karşısında onların gelecekte bu ülkeyi yönetecek olan bireyler sizlersiniz çok okuyun ve çok çalışın Tenbihini alan gençler , Başkan Karamahmutoğlu için o bizim efsanemiz, biz onun gibi olabilmek için çok çalışacağız dediler.

 

MHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Halim KÜÇÜKALİ salona girerken Ayakta alkışlandı.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2014, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209