Lütfi Kibiroğlu’ndan Gövde Gösterisi

Saadet Partisi Fatih Belediye Başkan Adayı Lütfi Kibiroğlu büyük bir gövde gösterisiyle seçim startını verdi.

 Lütfi Kibiroğlu’ndan Gövde Gösterisi

Saadet Partisi Fatih Belediye Başkan Adayı Lütfi Kibiroğlu büyük bir gövde gösterisiyle seçim startını verdi. Fatih Spor Kompleksi’nde gerçekleşen aday tanıtım şölenini Fatihliler hınca hınç doldurdu. Şölene Fatih’teki çok sayıda vakıf, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları, yöneticileri ve Fatihli Muhtarlar da katıldı. Partinin İstanbul’daki diğer adaylarının da hazır bulunduğu şölene Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ta katıldı. Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kardeşi Kemalettin Erbakan’ın da şölene katılması salonda büyük bir coşku yaşanmasına neden oldu.

Lütfi Kibiroğlu Fatih’te Favori.

Saadet Partisi, Fatih’te seçimin favorisi oldu. Bir dönem Eminönü Belediye Başkanlığı yapan Lütfi Kibiroğlu’nu Fatih Belediye Başkan Adayı olarak gösteren Saadet Partisi, seçimin favorisi oldu.

Fatih Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen aday tanıtım şölenine Fatih halkının ilgisi büküktü. Kadın, erkek, genç, yaşlı herkes erken saatlerden itibaren salonu hınca hınç doldurdu. Mehteran konseriyle açılan şölende Ahmet Poyrazoğlu ve Ammar Acarlıoğlu sahne aldı. Lütfi Kibiroğlu’nun tanıtıldığı bir filmin gösterildiği şölende bir sürpriz de yaşandı. Saadet Partisi Fatih İlçe Gençlik Kollarının hazırladığı tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı.

Kibiroğlu: Emaneti Geri Alıyoruz.

Saadet Partisi Fatih Belediye Başkan Adayı Lütfi Kibiroğlu şölende yaptığı konuşmada Fatih’in iyi yönetilmediğini söyledi. Kentsel yenileme projeleriyle halkın mağdur edildiğini söyleyen Kibiroğlu imar planlarında yapılan değişiklikle Fatihlilerin mülkiyet haklarının kısıtlandığını belitti. Kibiroğlu tarihi eserlere sahip çıkıyormuş imajı veren Fatih Belediyesi’nin aksine imar planları marifetiyle içinde camilerinde bulunduğu yüzlerce tarihi mirası yok ettiğini söyledi.

“Milli Görüş Belediyeciliği” anlayışı ile hizmetin çıtasını yükselttiklerini belirten Kibiroğlu, çöp toplamak ve yol yapmakla artık başarılı bir belediye olunamayacağını söyledi. İnsanın maddi ve manevi açıdan gelişimini önemseyen, sosyal, şeffaf ve garson belediyecilik anlayışı ile belediyeyi yöneteceklerini söyleyen Kibiroğlu, Fatih Belediyesi’ni topa tutu. Dünyada hiçbir tarihi beldede bu kadar otel yapılmasına izin verilmediğini belirten Kibiroğlu, kendi döneminden örnek vererek otel sayısını arttırmadıklarını söyledi.

Sultan Fatih’in fethettiği esas İstanbul’un Fatih olduğunu söyleyen Kibiroğlu, buraların bizlere miras değil emanet olarak bırakıldığını, ancak mevcut yönetimin emaneti miras gibi kullanarak tahrip ettiğini söyledi. Fatih’in manevi öneminin farkında olduklarını söyleyen Kibiroğlu bu kutlu beldeye yakışan projeler hazırladıklarını ve emaneti gereği gibi koruyamayan mevcut yönetimin elinden alarak emanete sahip çıkacaklarını belirtti.

Şölenin son bölümünse Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak konuştu. Merkezi ve yerel yönetimlerdeki yozlaşma ve kötü yönetimden örnekler verdiği konuşmasında başta Fatih olmak üzere tüm Türkiye’de çok değerli adaylarla seçime gireceklerini söyleyen Kamalak, yeniden Milli Görüş Belediyeciliği anlayışının yerel yönetimlerde söz sahibi olacağını söyledi.

TV5 televizyonundan canlı yayınlanan şöleni çok sayıda basın mensubu takip etti.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209