Kılıçdaroğlu'nun Kayseri'ye özür borcu var

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri Büyükşehir Belediyesine yönelik iddialarına ilişkin, ''Mahkeme kararları Kılıçdaroğlu'nun aleyhine neticelendi '' dedi.

Kılıçdaroğlu'nun Kayseri'ye özür borcu var

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret eden Bozdağ, burada yaptığı konuşan Bozdağ, Kayseri'de belediye öncülüğünde birçok önemli ve büyük projenin hayata geçirildiğini söyledi.

Yapılan birçok hizmete rağmen Kayseri adına karalama politikası yürütüldüğünü ifade eden Bozdağ, şöyle devam etti:

''Bir takım siyasi partiler, Kayseri üzerinde karalama kampanyaları tertip ediyorlar. Özellikle Cumhuriyet Halk Partisi... Kayseri, Anadolu'nun göbeğinde bir yer. Muhafazakar bir kent, başarılarıyla Türkiye'de öne çıkmış, artık dünyada koşmaya başlamış bir kent. Bu nedenle Kayseri'nin aktörlerini, Kayseri'nin liderlerini, önderlerini kirletmek için, Kayseri'nin gözünden düşürmek için, Türkiye'nin gözünden AK Parti siyasetini düşürmek için bir karalama kampanyası başlattılar ama o da ellerine, ayaklarına dolandı.''

Çamur atanların, çamurun içinde kalmaya mahkum olduklarını bildiren Bozdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Kayseri Belediye Başkanına çamur atmak, çamur atanı kirletmekten başka, çamurun içine sokmaktan başka hiçbir sonuç doğurmadı, doğurmayacak da. Sayın Kılıçdaroğlu, 'dava açılmazsa ben özür dileyeceğim' dedi. Dava da açılmadı, özür de dilemedi. Ama ondan sonra bakıyorsunuz, hakimleri, savcıları suçlayan yaklaşımlar içerisine giriyorlar. Buradan bir kez daha sayın Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımızdan, Kayseri'de namusuyla, haysiyetiyle oynadığı insanlardan Türk milleti önünde Kılıçdaroğlu özür dilemelidir. Çünkü yargı kararları söylenenlerin iftira olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Bu iftiralardan dolayı da özür dilemek, erdemliliktir. Sayın başkanla ilgili herhangi bir şey ortada yok ve mahkeme kararları Kılıçdaroğlu'nun aleyhine neticelendi. Onun için Kayseri halkına bir özür borcu var. Belediye başkanına karşı, AK Parti'ye karşı bir özür borcu var. Ben buradan bir kez daha özür borcunu hatırlatıyorum. Ve bu özrün takipçisi olacağımı da buradan ifade ediyorum.''

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da, Kayseri'nin son dönemlerde birçok büyük projeyle Türkiye'de adından söz ettirdiğini belirterek, bu projelere Büyükşehir Belediyesinin öncülük yaptığını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, ziyaretin sonunda Bozdağ ve Yılmaz'a işlemeli vazo, Milli Savunma Bakanı Yılmaz da Haseki'ye çini tabak hediye etti.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209