Kamuoyuna Saygı İle Duyurulur

İstanbul Fatih Akdeniz Caddesi, Şenol Güneş Parkı karşısında bulunan, 2030 Ada, 2 Parsel ile ilgili kamuoyunu yanıltıcı ve gerçeklerle alakası olmayan birtakım iddialar içeren el ilanlarının dağıtıldığını müşahede etmekteyiz.

 El ilanlarında söz konusu parselin türbe ve mezarlık olan imar durumunun, imar plan tadilatı yapılarak ticari alana çevrildiği iddia edilmektedir.


Ancak iddia edildiği gibi 2030 ada 2 parsel ile ilgili Fatih Belediyesi’nce kesinlikle bir imar planı tadilatı yapılmamıştır. Şöyle ki; söz konusu parsel göreve geldiğimiz Mart 2004 seçimlerinden önce onaylanan İmar Planlarında h:15.50 irtifalı ve ticaret alanında kalmaktadır.

Buradan da anlaşılabileceği gibi bu parsel türbe ve mezarlık parseli değildir. Görevde olduğumuz 2012 yılında onaylanan yeni imar planlarında da söz konusu parselin imar durumu bir önceki planlarla aynı ve değiştirilmemiş olduğu aşağıda gösterilen imar planlarından anlaşılmaktadır.

Seçim dönemine girdiğimiz şu günlerde gerçek dışı, yalan ve iftira içeren bu haberleri kınıyor, bu durumu kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

Fatih Belediyesi



Açıklamaya konu olan basın açıklamsı
//www.sivilhaber.com/siyaset/fatih-mhpden-vakif-arsasi-icin-basin-aciklamasi.htm

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209