Kamalak ve Destici Erbakan'ın kabrini ziyaret etti

"Milli İttifak" çatısı altında seçim işbirliğine giden Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve eski Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın kabrini ziyaret etti

Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici'nin yanı sıra Saadet Partililerin ve Büyük BirlikPartililerin katıldığı program, Necmettin Erbakan'ın Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı'ndaki kabrinde Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Milli Grüşün Lideri Merhum  Necmettin Erbakan ve BBP Kurucu Genel Başkanı MerhumMuhsin Yazıcıoğlu için dua edildi.
Saadet Partisi lideri Mustafa Kamalak, duanın ardından yaptığı konuşmada; Necmettin Erbakan'ın bir dava adamı olduğunu belirterek, "Onun düşüncesi ve sistemi evrenseldi. Duruşu milliydi. Ümmete örnek bir kişiydi. Merhum Yazıcıoğlu ile Erbakan'ın emanetine bugün iki genel başkan olarak sahip çıkıyoruz" dedi. o Tek başına bir ümmetti dedi. 

Mustafa Destici de Erbakan'ın inançlı ve dindar kesimlerin en önemli temsilcisi olduğunu dile getirerek, "Rahmetli Erbakan Milli değerlerin savunucusuydu. Türkiye'nin kendi sanayisi ile ayakta durmasını isteyen ve bunu başlatan liderdi. Bu hizmetleri unutulmayacaktır" dedi.

Bazı çevrelerin 1996'te kurulan Refah-Yol Hükümetini hazmedemediğini belirten Destici, şunları söyledi:

"Türkiye'de Milli iradeye rıza gösterilmediği o dönemde merhum başbakanımız Erbakan, yanında çok yiğit ve vefalı bir dost buldu. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu 'Herşeye rağmen Müslümanların iktidarını engelletmeyeceğim' diyerek, Refah-Yol hükumetinin kurulmasına katkıda bulundu." dedi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2015, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209