Kamalak: Tam 383 yatırım projemiz hazır bekliyor

"Bir bütün olarak bu ülkede 76 millyon insanı kardeş bilip kucaklamak, bir araya getirmek, hak ve hakikat çizgisinde buluşturmak ve adil bir nizam içinde yaşatmak bizim asli görevlerimizden biridir"

Kamalak: Tam 383 yatırım projemiz hazır bekliyor
 Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Bir bütün olarak bu ülkede 76 milyon insanı kardeş bilip kucaklamak, bir araya getirmek, hak ve hakikat çizgisinde buluşturmak ve adil bir nizam içinde yaşatmak bizim asli görevlerimizden biridir" dedi.

Kamalak, partisinin Ankara İl Başkanlığının Yenimahalle'deki Nazım Hikmet Kültür Merkezinde düzenlenen 5. olağan kongresinde, Uludere olayının ikici yılına girildiğini anımsatarak, hayatını kaybeden gençlere Allah'tan rahmet, ailelere sabır diledi. Kamalak, "Asla unutmayalım ki hepimiz bu aziz milletin evlatlarıyız. Ayrımız gayrımız yoktur. 76 milyonluk Türkiye bir bütündür ve bizler bir kardeşler topluluğuyuz" diye konuştu.


































Hedeflerinin yaşanabilir Türkiye'yi yeniden inşa etmek olduğuna değinen Kamalak, şöyle devam etti:

"Bir bütün olarak bu ülkede 76 milyon insanı kardeş bilip kucaklamak, bir araya getirmek, hak ve hakikat çizgisinde buluşturmak ve adil bir nizam içinde yaşatmak bizim asli görevlerimizden biridir.

Yaşanabilir bir Türkiye kurabilmek için birtakım şartları sağlamamız, yoksullukla mücadele etmemiz lazım. Çünkü bu milletin her bir ferdi insanca yaşama hakkına sahiptir. Bunu sağlama vazifesi elbette bu ülkeyi yönetme azminde olan insanlara düşüyor. Ancak görüyoruz ki bizim dışımızdakilerin böyle bir derdi yok.


































Yoksullukla mücadele için her şeyden önce tüketim ekonomisinden üretim ekonomisine geçmek durumundayız. Bunun için de yatırım yapmak durumundayız. Son 20 yıldan bu yana iktidarların sattıkları, özelleştirdikleri fabrikaların hemen tamamının temelleri milli görüş koalisyon iktidarları zamanında atılmıştır. Bir kısmı da onlar zamanında hizmete atılmıştır. Sata sata bitiremedikleri o fabrikalar milli görüşün eserleridir."

"Tam 383 yatırım projemiz hazır bekliyor. Tarihin en şanlı milletinin torunları olarak bu aziz milletimiz, en onurlu bir şekilde yaşama hakkına sahiptir. Biz buna inanıyoruz" diyen Kamalak, planladıkları yatırımlarla insanları doğdukları yerlerde doyuracaklarını ve iç göçlerin önüne geçeceklerini belirterek, halen yerinden yurdundan koparılan insanların büyük şehirlerde kalabalıklar arasında kaybolup gittiğini ifade etti.

































Adil gelir dağılımını mutlak suretle sağlayacaklarını aktaran Kamalak, "Çünkü biz, milli görüşçüyüz. Asgari ücretten vergi almayacağız. Her bir çalışanımızın asgari gelir düzeyi mutlak suretle açlık sınırının üzerinde olacak" dedi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2014, 18:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209