Kamalak: İnadına birlik, inadına kardeşlik

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Bingölde emniyet güçlerimize yönelik terörist saldırıyı lanetledi.

Kamalak: İnadına birlik, inadına kardeşlik
 SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI PROF. KAMALAK ŞEHİT POLİSLER İÇİN TAZİYE MESAJI YAYINLADI.

İNADINA BİRLİK, İNADINA KARDEŞLİK

Kamalak, “Bu menfur saldırıları gerçekleştirenler bilmelidir ki, karanlık hedeflerine hiçbir zaman ulaşamayacaklardır. Bu saldırıları gerçekleştirenler, ipi dış güçlerin elinde olan kuklalardır. Amaçları da milletimiz arasına kin ve nefret tohumları ekerek, kardeş kavgası çıkarmaktır. Bu karanlık ve sinsi plana karşı verilecek en güzel cevap, inadına kardeşlik, inadına birlik ve beraberlik olacaktır” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Bingöl’de emniyet güçlerimize yönelik terörist saldırıyı lanetledi. Kamalak, "Şehit polislerimize Allah'tan rahmet, yaralı emniyet müdürümüze acil şifalar diliyorum. Ailelerine sabrı cemil niyaz ediyorum. Milletimizin başı  sağolsun" dedi.

Kamalak, yayınladığı taziye mesajında terörün, aynı merkezden düğmeye basılmışçasınason birkaç gündür birdenbire arttığına dikkat çekerek, "Gün geçmiyor ki yüreklerimize yeni bir acı, ocaklarımıza yeni bir ateş düşmesin. Bu menfur saldırıları gerçekleştirenler bilmelidir ki, karanlık hedeflerine hiçbir zaman ulaşamayacaklardır. Bu saldırıları gerçekleştirenler, ipi dış güçlerin elinde olan kuklalardır. Amaçları da milletimiz arasına kin ve nefret tohumları ekerek, kardeş kavgası çıkarmaktır”dedi.

Bu karanlık ve sinsi plana karşı verilecek en güzel cevabın, “inadına kardeşlik” “inadına birlik ve beraberlik” mesajı olacağını vurgulayan Kamalak,“Olayların provake edilmeye çalışıldığı bölgeler dikkate alındığında, ülkemiz üzerinde tehlikeli bir oyun oynandığı açıktır. Bu tehlikeli oyunun hedefi kökü bin yılı aşan kardeşliğimizdir. Bu sinsi ve kanlı oyuna karşı hepimiz uyanık olmak zorundayız. Tahriklere kapılmamalıyız. Türküyle Kürdüyle, bin yıllık kardeşliğimize uygun bir sağduyu ile hareket etmeliyiz” dedi.

Ancak gelinen noktanın, terörle mücadele adı altında yürütülen çalışmaların yetersiz kaldığını da açıkça gösterdiğini vurgulayan Kamalak, “Maalesef, daha önce de defalarca dile getirdiğimiz gibi, uygulanan yanlış politikalar terörü çözmek yerine daha da büyütmüş ve cesaretlendirmiştir. Çözüm süreci adeta çözülme sürecine dönüşmüştür. İktidar, bu süreçte şeffaflıktan uzak bir şekilde hareket etmiş, çözüm sürecinin ne istikametini ne de hedefini milletimizle paylaşmamıştır. Gideceği yeri bilmeyen bir gemi gibi,bir oraya bir buraya savrulmuştur. Hedefi belli olmayan gemiye ise hiçbir rüzgar fayda etmez. Terör milli bir meseledir. Bu milletin ortak dramı ve ortak acısıdır. Ortak acılar ortak kararlılıklar gerektirir.Bu süreç kısır siyasi çekişmelerin malzemesi haline getirilmemelidir” uyarısında bulundu.

milligazete.com.tr

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2014, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209