Kamalak "İbadet aşkıyla çalışmalıyız"

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Esenler Belediye Başkan Adayını düzenlediği muhteşem geceyle kamuoyuna tanıttı.

Kamalak

 Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Esenler Belediye Başkan Adayını düzenlediği muhteşem geceyle kamuoyuna tanıttı. Şölende konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, “Temiz siyaset, temiz belediyecilik ve hak ettiğiniz idareye kavuşmak için gecenizi gündüzünüze katarak, ibadet aşkıyla çalışmalısınız” dedi.

“Yolsuzluktan kapatılmadık”

Kamalak, “Biz 44 yıllık bir düşüncenin partisiyiz, bu süre içerisinde partimiz 4 kez kapatıldı. Biz yolsuzluk yaptığımız için kapatılmadık, sizlerin düşüncelerini savunduğumuz için kapatıldık. Derdimiz ne ki bizim gece gündüz dolaşıyoruz. Bizim derdimiz sizin derdiniz, İslam alemin derdi, mazlumların, tüm insanlığın derdidir. Bu dava milletin davası, bu dava insanlık davası, bu dava ümmetin davasıdır.”

Saadet Partisi yaklaşan yerel seçimler öncesi aday tanıtım şölenlerine devam ediyor. Büyük bir çoşku içinde geçen aday tanıtım şölenlerine gösterilen yoğun ilgi dikkatlerden kaçmıyor. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Esenler Belediye Başkan Adayını düzenlediği muhteşem geceyle kamuoyun tanıttı. Şölende konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, “Temiz siyaset, temiz belediyecilik ve hak ettiğiniz idareye kavuşmak için gecenizi gündüzünüze katarak, ibadet aşkıyla çalışmalısınız” dedi.

 Timuçin Mercanoğlu

Saadet Partisi yaklaşan yerel seçimler öncesi aday tanıtım şölenlerine devam ediyor. Büyük bir çoşku içinde geçen aday tanıtım şölenlerine gösterilen yoğun ilgi dikkatlerden kaçmıyor. Hakkı Başar Spor Kompleksi’nde düzenlenen aday tanıtım töreninde, Saadet Partisi Esenler Belediye Başkan Adayı Erol Urhan kamuoyuna tanıtıldı. Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın da katıldığı programa İstanbul’un büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları da katıldı. Programda, Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir ve Esenler belediye başkan adayları da birer konuşma yaptılar.

Temiz Siyaset İçin Daha Fazla Çalışın

Temiz bir belediyeciliğe vurgu yapan Kamalak, “Temiz siyaset, temiz belediyecilik ve hak ettiğiniz idareye kavuşmak için gecenizi gündüzünüze katarak, ibadet aşkıyla çalışmalısınız” diyerek tavsiyede bulundu.

Bu Dava Bizim Değil Ümmetin Davası

Partisinin Esenler Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, “Temiz siyaset, temiz belediyecilik ve hak ettiğiniz idareye kavuşmak için gecenizi gündüzünüze katarak, ibadet aşkıyla çalışmalısınız” tavsiyesinde bulundu. Kamalak, “Biz 44 yıllık bir düşüncenin partisiyiz, bu süre içerisinde partimiz 4 kez kapatıldı. Biz yolsuzluk yaptığımız için kapatılmadık, sizlerin düşüncelerini savunduğumuz için kapatıldık. Dünya geneline bir bakınız, nereden gökyüzüne bir duman yükseliyorsa orası İslam topraklarıdır. İslam birliğini tercih ediyorsanız, bundan da emin olmanız gerekiyor. İslam Birliği değil de Haçlı birliğine mi yönelmek istiyorsanız? Burada netleşmemiz lazım. 30 Mart seçimlerinde atılan oy, sizin Hristiyan birliğinde mi, yoksa İslam birliğinde mi yer alacağınızı belirleyecektir” diye konuştu.

AKP ve CHP hizmet üretmiyor

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer, “30 Mart’ta tarih tekerrür edecek, her şey özüne, Milli Görüş’e geri dönecektir. 599 AKP’li, 454 CHP’li, 232 MHP’li, 96 BDP’li belediye yolsuzluk, rüşvet ve ihaleye fesattan soruşturma geçiriyor. Bu 4 partinin de imajı kötü. AKP’li ve CHP’li belediye başkanları vatandaşa hizmet üretmiyorlar. Biz Milli Görüş belediyeciliğinde belediyelerin kapısına ‘rüşvet alan da veren de melundur’ hadisini astık, yine asacağız” ifadelerini kullandı.

Rant Belediyeciliğini Bitireceğiz

Saadet Partisi Esenler Belediye Başkan Adayı Erol Urhan, “Birçok belediyede şuan Milli Görüş Belediyeciliği yerine rant belediyeciliği hakim. İnşallah Esenler de belediyeyi kazanırsak işte o zaman Esenler de gardiyan yönetimden, garson yönetime döneceğiz. Son 10 yılda AKP’nin uygulamış olduğu yönetim anlayışı nedeniyle Esenler Belediyesi’nin israf ve partizanca uygulamalarla büyük borç batağına sürüklediğini görüyoruz. 2012 yılındaki 142 trilyonluk bütçenin yaklaşık 73 trilyonu borçtur” şeklinde konuştu.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2014, 05:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209