Kadem Ekşi'den Gövde Gösterisi

Ak Parti Maltepe Belediye Başkan A. Adayı Kadem Ekşi, miting havasında geçen bir toplantıyla Maltepe Cevahir Otel’de aday adaylığını resmi olarak açıkladı.

Kadem Ekşi'den Gövde Gösterisi
Ak Parti Maltepe Belediye Başkan A. Adayı Kadem Ekşi, miting havasında geçen bir toplantıyla Maltepe Cevahir Otel’de aday adaylığını resmi olarak açıkladı. 26 Ekim cumartesi günü gerçekleştirilen etkinliğe Siyasetçilerden akademisyenlere, stk temsilcilerinden bürokrat ve iş dünyasının önemli isimlerine kader yoğun bir katılım sağlanırken, Maltepeliler de Ekşi’yi bu önemli gününde yalnız bırakmadılar.

Toplantı sonrasında resmi adaylık başvurusunu yapmak üzere AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı’na geçen Ekşi, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Kamil Barkır’ı makamında ziyaret ederek, aday adaylığı formunu teslim etti. Kısa bir açıklama yapan Ekşi, daha sonra İlçe Başkanı Barkır’ın da 2014 yerel seçimlerine dair görüşlerini aldı. Ekşi “Büyük Buluşma” isimli adaylık açıklama toplantısında şu konuşmaları deklare etti;

“İNSAN VE ÇEVRESİ İLE YAŞANABİLİR BİR MALTEPE”

İnsanımız daha sağlıklı, huzurlu ve güvenli ortamlarda yaşayarak bir dünya vatandaşı olduğunu Maltepe’de hissetmelidir.

Maltepe İstanbul’un denize kıyısı olan en büyük güzel ilçelerinden biridir. Bu şehre ve insanına adil ve sürdürülebilir bir şekilde değer katarak hizmet etmek bizim tek gayemizdir. İstanbul büyüyor ve bir dünya şehri oluyor. İstanbul’la beraber Maltepe’de büyüyerek üretilen değerden hak ettiği payı daha fazlasıyla almalıdır.

Maltepe’mizde iyi ve güzel büyük projelerin yapılmasına yetecek bütün alt yapı var. Var olması gereken proje ve hizmet anlayışla müzakere ve uzlaşma kültürü ile insanımızın var olan birikimini ve istemlerini yönetim süreçlerine katacak yönetişim anlayışıdır. Kavgayı ve çatışmayı değil barışı ve uzlaşmayı esas alan bir anlayışla, katılımcı demokrasi ve insanı merkeze alan yaklaşımı yönetimin bütün süreçlerinde gerçekleştirmeye çalışacağız.

“MALTEPE’Yİ GELECEĞE TAŞIYACAK FORMÜL”

Verimli ve etkin bir yönetim için temel oluşturan özellikleri biliyoruz. Bunları sıraladığımızda Maltepe’nin vizyonunu ve çehresini değiştirmek için gereken doğru formül ortaya çıkar. Bu maddeler;

İnsan, kent ve çevre kültürüyle, yarınlara bugünden hazır olan bir Maltepe,
Sinerji üretecek dinamik ekibimizle, doğru çözümler üretecek vizyoner bir kadro,
Avrupa Birliği perspektifine vakıf dinamik ve katılımcı bir Yönetim anlayışı,
Özel sektör yatırımlarını cazip kılacak sağlıklı ve verimli ekonomik ortamın sağlanması,
Sosyal ve insani konularda duyarlı ve çözümler üreten etkin bir İrade,
Altyapı belediyeciliğini kültür belediyeciliğine dönüştüren yeni bir yaklaşım,
Karar mekanizmalarını sivil toplumu da katan genişleten şeffaf, demokratik bir yönetim,
Halkla iletişimi iyi ve yönettiği ilçeyi cazibe merkezi yapabilen çağdaş belediyecilik,
Kaynak üretimi ve yönetimi deneyimine sahip, cesur, yürekli, dürüst, hızlı ve doğru karar verebilen sizden biri olan bir Belediye Başkanınız olacağım.


“İNSANIMIZIN KENT HAFIZASINA VE KOMŞULUK İLİŞKİLERİNE DEĞER VERİYORUZ”

Ülkemizin içinde bulunduğu Kentsel dönüşüm ve yenilemede daha sağlıklı ve güvenli mekânların inşasında Maltepeli kardeşlerimize yardımcı olacağız. Onların sıcak yuvalarını ve daha iyi bir gelecek kurma hayallerini bir kısım tamah ve hırs içerisindeki simsarlara bırakmayacağız. Herkes için şehir anlayışı içerisinde katılımcı bir belediyeciliği, herkesin kazandığı bir kentsel dönüşüm uygulamasını şehrimizde gerçekleştireceğiz. Yerinde dönüşüm anlayışı ile mahallerimizin huzurunu kaçırmadan, insanımızın kent hafızasına ve komşuluk ilişkilerine değer veren bir dönüşümü adil ve sürdürülebilir bir şekilde birlikte gerçekleştireceğiz.

Çevremizi hepimiz için yaşanabilir kılmalıyız. Çevreyi gelecek nesillerden alınmış bir emanet olarak görerek, yaşanabilir bir geleceği birlikte inşa edeceğiz. En büyük güvencemiz çevre duyarlılığın yeni kuşaklarda oluşmasıdır. Maltepe’de daha iyi bir çevreyi, denizi, parkları ve tematik mekânlarımızla birlikte kuracağız. Şehri anlamlı ve yaşanabilir kılan ortak mekânlarımıza sahip çıkacağız ve geliştireceğiz.
Maltepe’de eskiden meşhur narlar vardı şimdi ise bilinen hiçbir şeyi kalmadı. Bir marka değeri oluşturmalıyız. Çeşmeleri yeniden düzenlememiz lazım ve bunların sayısının artırılması lazım. Eski eserlerin onarılarak sanat alanı olarak düzenlenmesi lazım. Buraları yaşayan mekânlara dönüştürmemiz lazım.

“ÇOCUKLAR BİZİM VE MALTEPE’NİN GELECEĞİDİR”

Çocuklarımızın okullarına güvenli gitmesi sağlıklı ve huzurlu bir ortamda eğitim almaları için ilçemizdeki okul yönetimleri ile birlikte çalışacağız. Geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlıklı bir beden, açık bir zihne sahip olması için gereken mekânları birlikte geliştireceğiz. Daha anlamlı ve sevinçli bir yaşama onları hazırlayacağız. Sağlıklı ve sürdürülebilir bir geleceğin inşası için çalışacağız.

Şehirler insanları ile vardır. İnsanımıza aş, iş ve konut üreterek yuvalarımızı huzurlu mekânlara çevirmeliyiz. Bir şehir, insanı geleceğe umutla bakıyorsa varlığını sürdürür ve geleceğini inşa eder. Maltepe’mizde yaşayan çocuklar, yaşlılar ve engelliler için şehrin her yanını erişebilir kılacağız. Dünü bugünü ve geleceği mekânlarımızda harmanlayarak hürmet, saygı ve sevgi içerisinde birbirimizi önemseyen ve değer veren şehircilik anlayışını şehrimizde yaşatacağız.

“GENÇLERİMİZİ SADECE DİPLOMA DEĞİL; İŞ SAHİBİ DE ETMELİYİZ”

Geleceğimiz olan gençlerimize bilgi aktardığımız kadar, gelecekleri için umut da vermeliyiz. Diploma sahibi oldukları gibi meslek sahibi olabilmeleri için yardımcı da olmalıyız. Onların kendilerini ve çevrelerini fark ederek; sorumlu, bilgili, vicdan sahibi insanlar olmaları için çalışmalar yapacağız. Bilimsel, sanatsal, kültürel ve sportif yeteneklerini keşfederek, ellerini, zihinlerini ve gönüllerini kullanarak mutlu ve anlamlı bir yaşam sürebilmesi için gerekli mekânları oluşturmak için çalışmalar yapacağız. Bu konuda ilçemizde bulunan Üniversiteler, İşyerleri ve STK’larla iş birliği yaparak yaşam boyu eğitim merkezleri oluşturacağız. İş edindirdikten sonra bu işlerinde daha iyi olabilmeleri için gerekli imkânları oluşturmaya, aşlarına sahip çıkarak huzurlu ve sıcak bir yuva kurmalarına yardımcı olacağız.

Maltepe İstanbul’un parlayan, umut veren ve takip edilen bir ilçesi olarak birçok konuda ilklerin mekânı olacaktır. Birlikte yönetip, birlikte yaşayıp, birlikte kazanıp, birlikte yeni bir geleceği inşa etmek için siz Maltepeli kardeşlerimin de destek ve katkılarınızı bekliyorum.

Maltepe’deki gençlere fırsat eşitliğiyle beraber iş yapabilme yeteneklerini hızlandıracak açılımları kazandırmamız lazım. Onları hem meslek edindirme kurslarıyla hem sosyal etkinliklerle hayatın içine katacağız. Bu öncelikli projelerimizden birisidir. Hızlı şekilde istihdam için bilişim vadisi projesi ile inovasyon kültürünü gençlerimize kazandırmamız
lazımdır. Bunu son derece önemsiyoruz. Gençlerimizle birlikte hayatı paylaşacağımız yeşil ve tematik mekânsal tasarımları mahalle ölçeğinde hayata geçireceğiz. Bunu özellikle E-5’in kuzeyinde sıkışma bölgelerinde Zümrütevler’de, Gülsuyu’nda, Başıbüyük, Aydınevler’de hayata geçireceğiz. Bu bölgelerde projelerimizi hızlı şekilde hayata geçireceğiz. Onlarla beraber inşa edeceğiz.

“2014 SEÇİMLERİNDE MALTEPE HALKI ÇALIŞMAYANA KIRMIZI KARTINI GÖSTERECEKTİR”

Belediye Başkanı özelikle bizim gibi fiziki alt yapısını henüz tamamlayamayan bir ilçede siyaseti bilmeli ama politika yapmamalıdır. Halk onu hizmet etmesi için seçiyor. Siyaseti yapanların insanları ötekileştirmemesi gerekir. İnsanları önemseyen bir söylemi olmalıdır. Bu yapılırsa tüm bölge insanının huzur ve barışına bir katkısı olacaktır. Aksi halde ahbap çavuş ilişkileri ile ilişkilerimizi kurguladığımızda toplumsal güven ve katılımcılığımıza zarar veriyoruz. Halkın çözüm arayışlarına uygun yapılanmalar da böylece ortaya çıkmıyor. Halkımız kendisini önemsemeyen, hakça olmayan siyaset anlayışını ve politikayı meslek edinenleri yeri gelince sağduyusu ile tasfiye ediyor.

Maltepe’de her cadde her sokağın her noktanın erişilebilir olması lazım Feyzullah’tan aşağıya ya da Maltepe merkezden aşağıya inin hiçbir yerden sahile ulaşamazsınız.  Bebek arabası ile bir anne ya da tekerlekli sandalye ile bir engelli vatandaşımız  sahile inemiyor. İç bölge ile sahil arasında bariyer kurulmuş, Biz onların ulaşım özgürlüğünü engellemişiz.  Oysa özürlü oranımız yüzde on. Biz insanları  doğa ile yaşamla bütünleştirecek etkinlikleri yapmamız lazım ama bunlar neredeyse bu dönem hiç yapılmadı. Bu bağlantının süratle sağlanması lazım ben bunu son derce önemsiyorum.

Biz sinir uçlar dediğimiz her şeyi harekete geçirmemiz lazım. Hakikaten kayıp yıllar geçirdik. CHP’nin seçim beyannamesinde vaat ettiği kitapçık olarak bastığı projelere bir bakın. Bunların yüzde 95’inin yapılmadığını görürsünüz. Maltepe trafiğini rahatlatacak alt geçit projesi var ama yerinde yok. Ben her seçilen belediye başkanının başarılı olmasını isterim sonuçta kazanan bölge insanıdır. Bizim istediğimiz kavga etmeyen barışı, sevgiyi ve katılımcılığı önemseyen projeler ortaya koyan bir yerel yönetimin anlayışını ortaya koymaktır.  

Mevcut yönetim kamu kurumları ile 5 yıldır kavga etmemiş olsaydı altı ay içerisinde birçok şey yapılmış olurdu. Büyükşehir belediyesi ile kavga eden bir yönetim bunu sağlayamadı kim kaybediyor? Biz Maltepeliler kaybediyoruz. Ama önümüzdeki dönem 2014 yılının mart ayında inanıyorum ki bu yönetime halk kırmızı kartını gösterecek ve verdiği sözleri yerine getirebilecek vizyonlu ve misyonlu kadroyu seçeceklerdir.

Bakın burnumuzun dibinde büyükşehir tarafından 1 milyon 200 bin metrekarelik bir yeşil alan üretiliyor. Avrupa’nın en büyük parkı cazibe merkezi olacak. 100 trilyonluk bir yatırım. CHP ve Belediye yönetimi istemeyiz diye kampanyalar açıyor,  buradaki işi durdurmaya çalışıyorlar. Ondan sonra Maltepe’nin herhangi bir semtinde açtığınız 100 metrekarelik parkı belki de 500 metrekarelik afişlerle vatandaşa duyurmaya kalkıyorsunuz. Siz bunlara kucağınızı açacak ve bunları Maltepe halkının heyecanı ile buluşturacağınıza, siz bunlara rest çekip ayrıştırmaya kalkıyorsunuz, bunun cevabını da Maltepe halkı yakında sandıkta verecektir.

“BİLGİYE DAYALI SİYASET VE AVRUPA STANDARTLARINDA HİZMET”

AK Parti hükümetimizin demokratikleşme, yeni bir sivil anayasa oluşturulması, yolsuzlukla ve yoksullukla mücadele, yasakların kaldırılması gibi politikalarının, yerel düzeyde desteklenmesi; hükümet çalışmalarına, ülkemizin kalkınma ve büyüme reflekslerine büyük bir etkinlik kazandıracağını düşünüyorum. 2014 seçimleri, bu hedeflere varılmasında Maltepe için önemli bir dönemeçtir. 5 yıllık bir dönem için gösterilecek adayların bu vizyona sahip olmaları, ülkemizin ihtiyacı olan dönüşümün gerçekleşmesi için elzemdir kanaatindeyim. AK Parti’deki belediyecilik anlayışımız, kısaca, bilgiye dayalı siyaset ve Avrupa standartlarında hizmettir. 

“BİRİKİMLERİMİZİ KULLANMA VAKTİ”

Çocukluğumda  kayalıklarda yüzmüşüz. Cebimizde 25 kuruş olmadığı için Süreyya Plajı’na yüzerek girmişiz, 12 Eylül’de darbeye hayır ediğimiz için zindanlarda kalmışız. Maltepe’de sevdalanmışız, evlenmişiz, çocuklarımız olmuş. Burası bizim her şeyimiz. Şimdi buraya bir şeyler yapma zamanı. Biz istifçi olamayız, ekonomik olarak genç yaşta bir şeyler kazandık, biz enerjiden imara, deprem ve kentsel dönüşümden bilim ve teknolojiye, kültür ve sanattan birçok alana  birikimlerimizi harmanladık. Şimdi bunu bizim hayata geçirmemiz lazım. Maltepe’nin yetiştirdiği bir birey olarak kazanımlarımızı bu bölge insanlarına aktarmamız lazım. Bizim ailemizden gelen bir alışkanlığımız vardır ve yapamayacağımız hiçbir şeyi taahhüt etmeyiz. Yapılmasını elzem gördüğümüz işi en kısa sürede bitiririz. Ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz, havasını soluduğumuz, işimizin, aşımızın, ailemizin ve sevdamızın yeri olan Maltepe’ye vefa borcumuz vardır. Gezerek, çalışarak, tanışarak edindiğimiz ve gördüğümüz tecrübeleri Maltepe’ye aktaracağız bu bizim vefa borcumuzdur. bu coğrafya bizim hamurumuzu aşkla, bilgiyle ve cesaretle yoğurdu, biz Maltepeliyiz sizden içinizden biriyiz.

Maltepe yedi ayrı bölgenin harmanlandığı bir ilçe. Biz Maltepe’de tüm bu kültür medeniyet akslarında serpilip gelişen ve Maltepe’yle buluşan arkadaşlarımızı kucaklayacağız. Etnik grupçuluk veya bölgecilik yapmayacağız. Cümle âlemi bir görüp, bir bileceğiz. Maltepeli kimliği ve duruşuyla, Maltepe’nin ortak aklı ve vicdanıyla önümüzdeki çalışma dönemini planlamak istiyoruz. Herkesin Aidiyet hissettiği, herkes için Maltepe diyebileceğimiz bir çıkışı yakalamalıyız. Yerel hemşeri derneklerimiz elbette olacak yardımlaşacak ve dayanışma örneği göstereceğiz ama Maltepe’de olacağız ve Maltepe’yi yaşayacağız. Bu kültürü içselleştirerek bu dönüşümü sağlamamız lazım. Biz artık İstanbulluyuz, Maltepeliyiz.  Geldiğimiz yeri unutmayacağız ama Maltepeli olacağız.

“MALTEPE, BİTKİSEL HAYATTA…”

Maltepe ilçe oldu, gelen yönetim mafyaya yaslandı, ömrü dolgu, gitti. AKP’ nin son döneminde bir restorasyon süreci yaşandı. Ancak bazı yanlışlarımız da oldu, millet bizi de tasfiye etti. Şu an gelen CHP yönetimi ise tam bir facia oldu. Geçen bunca zamana rağmen, hala daha alt yapı, ulaşım, park, fiziki yapıların güçlendirmesi gibi sorunları ile boğuşuyoruz. Maalesef Maltepe bitkisel hayattadır. Maltepe Halkı’nın yapacağı çıkış Maltepe’yi bitkisel hayattan çıkaracak ve nefes aldıracak yeni dönemi başlatmaktır. Biz buna bütün bilgi ve birikimimizle hazırız.

“MEYDAN 6 AY İÇİNDE DÜZENLENECEK”

Maltepe için bu anlamda en belirgin örneklerden biri, Maltepe Merkezindeki trafik çözümü için tasarlanan projedir. Bu kangren olmuş sorunun giderilmesi için Maltepelilerin ortak aklıyla  ortaya çıkan  bir projeydi. Bu projede, Maltepe merkezinde yüzeyin yayalaştırılması, ulaşımdaki trafik sıkışıklığının ve yoğun akışının yer altına alınması tasarlanmıştı. Meydanı cami ile bütünleştiren geniş bir alanı da aslında biz dinlenme mekânı olarak düzenlemeyi düşünüyoruz. Ancak mevcut durum nedeniyle hala, çok ciddi bir zaman kaybı var. Akaryakıt gideri var, enerji gideri var ve zaman gideri var. 5 yıl  önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Topbaş, bu projeyi Maltepe’de açıkladı.  Ama sonuca gidilemedi. İnsanlarla kavga edildi, insanlar ayrıştırılıp bölündü. Ne yerel yöneticilerle ne de merkezi idareyle  gereken tutarlılık sağlanamadı. Sadece eleştirildi, karşı çıkıldı, çözüme ulaşılamadı.

“BAŞIBÜYÜK’E BÖLGE PARKI”

Sahil’deki parkın bir benzerini Başıbüyük’teki  diğer alan üzerinde gerçekleştireceğiz. Buraya bir bölge parkı kuracağız. E 5 aksında düzenleme yapacağız yeşillendireceğiz. Çocuklar yeterince yeşil alan ve park olmadığı için maalesef evlere hapis oluyor ve yaşlılar da benzer durumu yaşıyor, bu beni çok rahatsız ediyor. Yeni binalar asansörlü fakat eski binalarda o da yok. Bizim kentsel dönüşümle birlikte insanımızın binasında, sokağında, parkında yaşlısı, özürlüsü ve çocuğu ile her yaştan rahat hareket etmesini sağlamalıyız Mekanlar erişilebilir olmalıdır.

“ÇÖZÜM İMAR PLANLARININ TADİLATINDA”

İmar planlarında yapacağınız bir revizyon  ya da plan notlarını bölgenin gerçeklerine uygun olarak büyük şehir meclisinden geçirmek gerekir; ancak mevcut yönetim bugüne kadar bunu gerçekleştiremedi. İmar planlarını rehabilite etmeniz lazım. Başka türlü Maltepe’nin yapı stokunu yenileyemeyiz. Mevcut belediye yönetimi seçim beyannamesinde bu işin sadece edebiyatını, söylemini yapmış, biz  ise bunu kısa sürede hayata geçireceğiz.

O zaman Maltepe’mizde trafik rahatlayacak, otopark sorunu çözülecek, yeşil doku artırılmış olacaktır. Ada bazında dönüşümle bütün sosyal donatı alanlarını inşa ederek düzenlemeyi sağlayacağız. Bu çok önemlidir. Bunda iddialıyız,  Biz insanlara sadece barınacakları mekânlar değil yaşanabilecek alanlar sunacağız. İnsanları ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, birleştiren mekânlar sunmak amacındayız. İnsanları  azap şehirlerinden merhametli şehirlere doğru taşımamız lazım. Biz deprem acısını Marmara depreminde yaşadık. Bizim insanlara güvenli yapı noktasında huzur ve sağlık içinde yaşayacağı mekânlar üreterek hizmetler sağlayacağız. Bir seferberlik anlayışı ile Maltepelinin kaybedilmiş zamanın geri kazanmaya çalışacağız.

“MİNİBÜS DURAKLARI”

Marmaray hattı ile bütünleşik bir ulaşım düzenlemesini yapmamız lazım. Bu istasyonların giriş çıkışlarına taşınacak yolcu miktarı önümüzdeki dönemlerde artacak ama ulaşım aksı ile ilgili sorun var. Bunlar buraya ulaşamıyorlar. Bir de minibüs duraklarını yeterince kullanamıyoruz.  Deniz ulaşımının artırılması gerekiyor. Tren hattı yenileniyor bunu yenilerken bir iki alt geçidi Maltepe’ye kazandıracağız. Maltepe halkının sahille bağlantısının kolaylaşması, hem otomobille hem de yaya olarak geçilebilmesi için acil bir biçimde bağlantı yollarını düzenleyeceğiz. Raylı sistemlerde ise hem tren hem de metro hattı ile minibüs hattının entegre edilmesini sağlayacağız.
“MALTEPE’DE DESTAN YAZACAĞIZ”

E 5’ten giriş akslarımızın süratli bir şekilde revize edilmesi lazım. E 5 kuzeyinde de insanların nefes alacağı yeşil alanlar oluşturacağız. Lay lay lomlarla tarih yazamazsınız. İnsanların tabii ki eğlenceye, sanata, kültüre ihtiyaçları var ama sadece işin o boyutunda kalırsanız o zaman insanların temel öncelikli sorunlarını çözemezsiniz. Önümüzdeki dönemi planlarken bunu çok iyi biliyoruz. Maltepe’de spora yapacağımız katkılarla sadece ekonomik değil spor alanında da kalkınmayı hedeflediğimizi göstereceğiz. Spor tesisleri konusunda kapalı spor salonları ve sosyal donatı alanları içersindeki spor tesislerini çoğaltmak ve Maltepelilerin, gerek sağlıklı bir yaşam için spor yapabilmesi; gerekse de Maltepe’nin profesyonel sporcu yetiştirerek Türkiye çapında sporsal başarılar kazanması öncelikli hedeflerimizden birisidir. Maltepespor, Maltepe’deki amatör futbol kulüpleri, voleybolda Maltepe’nin tek temsilcisi Yalıspor ve tüm branşlarla spor ve sporcuları destekleyerek Maltepe’nin ismini spor camiasına kabul ettirmek için projeler ve konusunda başarılı profesyonel ekiplerle çalışmak amacındayız. Başta futbol olmak üzere tüm spor dalları hayatın içine bu kadar girmişken, spor alanında rekabetten ziyade en iyi olmayı istemek Maltepeli olarak bizim asli görevimizdir. Bunu birlikte yapabileceğimiz donanımlı ve bilgili çok iyi arkadaşlarımız var. Biz Maltepe’de böyle bir görevi devraldığımızda kimlerle yürüyeceğimiz bellidir. Biz bir destanı, bir tarihi Maltepe’de sevgiyle birlikte yeniden yazacağız.

“KİMSENİN GRUBUNDAN DEĞİLİZ, BİZ MALTEPE’LİYİZ”

Bizim Grubumuz yok. Biz bütün grupları harmanlayan, bütün gruplarla empati kurabilen, akıl ve vicdan çerçevesinde hadiselere yaklaşan bir anlayışı yönetime hakim kılmak istiyoruz. Biz hiçbir hizbin, hiçbir ekibin adamı değiliz. Milletin adamıyız. Milletimizin sevdalısıyız. Söyleyecek sözü ve yapılabilecek bir projesi olan herkesle Maltepe’nin çıkarları için ortaklaşa çalışacak ve bu noktada bütün teşkilatı kucaklayan bir duruşu ortaya koyacağız. Mevcut belediyemizde görevlerini aşkla ve Maltepe yararına yerine getiren işci ve memur personelimizle birlikte, özveri ile çalışacağız. Bizim, çalışan, üreten hiç kimseyi işinden, aşından etme gibi bir hakkımız olamaz. Hedef Maltepelilere hizmet, parola Maltepe’nin kazanması olduktan sonra birilerine yakın ya da uzak olma gibi bir kaygımız yok. Biz cümle âlemi bir bilen bir anlayışla, kimseyi dışlamayan bir ve beraber olmanın güzel yolunu birlikte kuracağız.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209