İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri TBMM de

İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri TBMM de

İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri TBMM de
 Haydar Koçak/Ankara

İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri
TBMM’ye gerçekleştirdikleri ziyarette İzmir Milletvekillerine Kasım ayında düzenlenen fuara sundukları destek için katılım belgelerini sundu.
Ankara’da bulunan İzmirlilerin 1997 yılında Ankara’da kurmuş oldukları İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Aksu ile yönetim kurulu üyeleri TBMM’de İzmir Milletvekillerini ziyaret etti. Kasım ayında EGEM Platformu tarafından 11.si düzenlenen EGE İlleri Tanıtım Günleri Etkinliklerinde hemşerileri ile bir arada olan İzmir Milletvekillerine dernek yönetimince katılım belgeleri takdim edildi.
Gerçekleştirdikleri ziyaretler hakkında yaptığı açıklamada Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Aksu, milletvekillerinin sundukları destekten duydukları memnuniyeti kendilerine aktardıklarını belirtti. “Ege’nin İncisi İzmir’i başkentte temsil etmenin sorumluluğu ağır bir yüktür. Bu yükü sırtlanırken siyasilerinde bizlerle birlikte yükü paylaşıyor olmaları bizi daha fazla motive ediyor ve doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. İlimizin vekilleri ile beraber ilk önce İzmir’e sonra bölgemize sonra da ülkemize pozitif katma değer katacak projeleri gerçekleştirmek için yapabileceklerimizi de ayrıca değerlendiriyoruz. En önem verdiğimiz konu ise gençler. Derneğimizi, ilimizi ve siyaseti gelecekte yönetecek ve yönlendirecek olan gençlerimize sahip çıkmak istiyoruz. Bu nedenle de hem milletvekillerimizin hem de bürokrasinin desteğini önemsiyoruz.” İfadelerini kullanan Aksu, milletvekillerinden de kendilerine destek olacaklarını samimiyetle sözünü aldıklarını belirtti.





SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2019, 17:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209