İttifakı milletle kurduk İttifakı milletle kurduk

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, konuşmasına başlarken, hanım kardeşlerimize selam ediyorum dedi.

 İttifakı milletle kurduk İttifakı milletle kurduk
 Asiltürk, “Hanım kardeşlerimiz bütün işlerini yaptıktan sonra bir de cihada koşuyorlar. İkinci olarak da gençlere teşekkür ediyorum. Gençler bir toplumun ilerdeki o temel vasıflarını kazanıp da yürütebilmesi için teminattır. İmanlı ve ihlaslı yetişerek, hepimizin yerine geçip bu davayı yürüteceklerde onlardır” diye konuştu.

Asiltürk: Bizim Arkamızda Millet Var Ya Sizin…

Asiltürk, “Biz bir ittifak kurduk, iki parti bir araya gelerek kurduk. Baktık ki biz aynıyız. Ancak, canım kardeşlerimiz, biz gerçekte ittifakı bu milletin imanlı evlatları ile kurduk. Biz ittifakı milletle kurduk. Çok şeyler söylenecek. Bunların arkasında kimler var diyorlar ya. Açıkça ifade ediyorum, bizim arkamızda millet var. Bunların arkasında kimler var diyenlerin arkasında kimler var. Milli Görüşçüler yeryüzünde kötülüklerin kaldırılması ve iyiliklerin yaşanmasını istiyorlar.Bu gerçekleri Hakk’a tebliğ görevlerini yapıyorlar. Aynı çalışmayı 40 gün boyunca yaparsak, liderlerimizin ifadeleri havada kalmaz, millet sahip çıkarsa, bu güzellikleri hakim kılabileceğiz” diye konuştu.

“Yaptığımız işi iyi yapacağız”

“Yeniden Büyük bir Türkiye olmamız lazım” diyen Asiltürk, kötülüklerin ortadan kaldırılması için büyük bir mücadele vereceklerinin altını çizdi. Asiltürk, “Tüm bunları yaparsak iktidara geleceğiz inşallah. Allah yaptığı işi iyi yapanı sever. Yaptığımız işi iyi yapacağız. Üslubumuzu da iyi kullanacağız. Peygamber Efendimiz, ‘kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz’ diye buyuruyor. Çok acı kelimelerle tenkide gerek yok. Yanlışı söylersek o yeterlidir. Milletin bu ittifaka güveni var. Milet, hırsızlığın olmayacağını, adam kayırmacılığın olmayacağını biliyor bu ittifakta” diyerek konuşmasını bitirdi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2015, 13:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209