İSTİFA EDİNCE ODASINI DA ALIP GİDEN BAŞKAN

İstifa edince makam odasını da ilçeden alıp götüren başkan aday adayı

İSTİFA EDİNCE ODASINI DA ALIP GİDEN BAŞKAN
 MAKAMINI PEŞİNDE TAŞIYAN BAŞKAN ADAYI

       Çatalca Ak Parti eski ilçe başkanı Selim Güçbilmez,  Çatalca Belediye başkanlığına aday olabilmek için ilçe başkanlığından istifa edip aday adayı olmuştu.  

       İstifa eden ilçe başkanı Güçbilmez,  istifadan sonra Çatalca Ak Parti ilçe makam odasını ve oturduğu koltuk takımlarını da ilçeden alıp gtürdüğü dedikodusu ilçede çok büyük yankı uyandırdı.
      Sivil Haber Gazetesi olarak,  Selim Güçbilmez'ın bu davranışıyla ilgili yeni ilçe başkanı Ender Karaş'dan bilgi almak istediğimizde Karaş açıklama yapmaktan kaçındı. Ender Karaş, bütün aday adayı arkadaşalrımıza eşit seviyede olmak zorundayız. Bu konuyla ilgili bir açıklama yapmam uygun düşmez" dedi.
       Selim Güçbilmez'in daha önce de Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan'ın çalışmalarından rahatsız olduğu, Kaymakamı kendisine siyasi rakip olarak gördüğü ilçede siyasetle uğraşan herkesin en çok konuştuğu konuların başında geliyor. Güçbilmez'in bu tavrı Çatalca'da kendisinin aday olma ihtimalini azalttığı söyleniyor.

Çatalca'da dengelerin her  an değişebileceği, bütün siyasi partilerin aday adayları açısından her an yeni bir hamleye gebe olduğu Çatalca belediye seçimleri, adaylık süreçlerinin ve seçim sonuçlarının en çok merak edildiği ilçe olmaya devam ediyor.




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209