Hasan Ayrancı Ankara 1. Bölge Milletvekilliği Adaylık Başvurusunu yaptı

Prof. Dr. Hasan Ayrancı Ankara 1. Bölge Milletvekilliği Adaylık Başvurusunu yaptı

Hasan Ayrancı Ankara 1. Bölge Milletvekilliği Adaylık Başvurusunu yaptı
 AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Hasan Ayrancı AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nda Adaylık başvurusunda bulundu.

Hasan Ayrancı AK Parti Ankara İl Başkanı M. Nedim Yamalı'ya Ankara 1. Bölge Milletvekilliği için resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

Başvuru sırasında yoğun ilgi ile karşılaşan Ayrancı gösterilen teveccüh karşısında şükranlarını ifade etti.

Hasan Ayrancı Ankara'nın Minyatür bir Türkiye'ye benzediğini. Ankaralı olmanın bir bakıma Türkiyeli olmak olduğunu belirterek, "Ankara Türkiye'nin aklı, zihinsel performansı, geleceğinin şekillendiği yer gibidir. Ankaralı olmak Türkiyeli olmaktır" dedi. Başkent milletvekilliğinin ise adeta adı konulmamış Türkiye milletvekilliği olduğunu belirtti

AK Parti'nin Yeni bir anayasa yaparak toplumsal sözleşmeyi güçlendirme, işleyişinde zorluklar görülen kuvvetler ayrılığını yerli yerine oturtma, vatandaşını refah içinde, özgür, kendine ve Devletine güvenen bir ülke vatandaşı yapmayı hedeflediğini, Türkiye'ye özgü bir başkanlık sisteminin bu hedeflere ulaşma amacına hizmet edeceğini ifade eden Ayrancı, "Mesleki kimliğimiz, birikimimiz ve ideallerimiz birleştiğinde üzerimize düşeni hakkıyla yerine getirebilmenin yolunun, AK Parti Ankara milletvekili aday adayı olmaktan geçtiğini." söyledi.

 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2015, 23:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209