Gürsel Tekin’den Sınav Koleji’ne Ziyaret

CHP Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Metin Özer’i Sınav Koleji’nde ziyaret etti.

Gürsel Tekin’den Sınav Koleji’ne Ziyaret
 Bugüne kadar eğitim, siyaset, iş dünyası gibi farklı alanlardan çok sayıda önemli ismin ziyaret ettiği Sınav Koleji, CHP Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’i ağırladı. Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Metin Özer tarafından karşılanan Gürsel Tekin, Sınav Koleji’nin eğitim sistemi ve işleyişi hakkında bilgi aldı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Tekin ve Özer güncel konularla ilgili de görüş alışverişinde bulundu.

Kendi dönemlerinde zor şartlarda eğitim aldıklarını söyleyen Gürsel Tekin, “Biz okula giderken okulda yakacak için yanımızda tezek götürürdük. Şimdiki öğrenciler çok şanslı. Böyle büyük bir kampüse sahip olan okulda eğitim alma imkânları var. O nedenle bu eğitim kurumunu Türkiye’ye kazandırdığı için Metin Özer’i tebrik ediyorum” dedi. Sınav Koleji Kurucusu Metin Özer de ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek Tekin’e teşekkür etti.

Ziyarette ayrıca Sınav Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Caner Koç, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Nazlı Yılmaz, İşletme Müdürü İlker Sümer ve Yönetim Danışmanı Mustafa Sümer de yer aldı. 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2014, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209