Giresun’da Gündem Hasan Turan

Giresun milletvekili aday adayı Hasan Turan'ın tanıtım çalışmaları Giresun'daki seçim gündemini hareketlendirdi.

Giresun’da Gündem Hasan Turan
 çalışmalarına başlayan Turan durmak yok yola devam dedi. Etkili görsel doküman ve özenle hazırlanmış tanıtım materyalleriyle Giresun ve ilçelerinde seçim gündemine damgasını vuran Turan, ulusal ve yerel basın aracılığı ile de tanıtım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Gittiği her yerde ve katıldığı tüm toplantılarda ilgi, sevgi ve destek gösterileriyle karşılanan Turan'ın,  gördüğü ilgiden oldukça hoşnut olduğu gözlendi. Turan'ın Giresun için bu güne kadar yaptıklarının ve bundan sonraki hedeflerinin özetini içeren tanıtım kataloğu vatandaşlar tarafından dikkatle incelenerek kendisine tam not verildi.

Çalışmalarını birkaç gündür İstanbul’da sürdüren Turan, Giresun'a bağlı il, ilçe ve köy derneklerinin davetlisi olarak katıldığı toplantılarda hemşehrilerinden tam destek alıyor. Ayrıca bölgemizin yetiştirdiği önemli iş adamları, STK yöneticileri ve kanaat önderlerinin gündemle ilgili davetlerine icabet eden Turan, onların destek beyanlarını duymaktan mutlu olduğunu belirtti.

 Afyon'daki Giresun Şehitliğinin genişletme ve çevre düzenleme çalışmaları için bugün Afyon-İscehisar'a gideceğini belirten Turan Salı günü Giresun'a döneceğini bildirdi.   

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2015, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209