Gerçek Başka İçinde Bulunduğumuz Durum Başka

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanlığının Mayıs ayı ilçe divan toplantısı İlçe Merkezindeki konferans salonunda heyecan, aşk ve azimle gerçekleşti.

Gerçek Başka İçinde Bulunduğumuz Durum Başka
 Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanlığının Mayıs ayı ilçe divan toplantısı İlçe Merkezindeki konferans salonunda heyecan, aşk ve azimle gerçekleşti.

Toplantıya Saadet Partisi GİK Üyesi ve İstanbul İl Başkan Vekili Bekir DEMİRKAYA ile Başakşehir İlçe Sorumlusu Saadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk BAŞ katıldı.
1 aylık çalışmaları içeren sinevizyon gösteriminden sonra birim raporlarının takdimine geçildi.
İlçe birim başkanları ve Mahalle Başkanları aylık çalışma raporları ve yapacakları faaliyetler hakkında detaylı bilgi verdiler.

AKP'nin hesabı yapılmamış doğruları, Milli Görüşün hesabı yapılmış gerçekleri

Siyasi konuşmalar gündeminde Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Bekir DEMİRKAYA, Hükümetin hesabı yapılmamış doğrular içinde ülkeye felakete götürdüğünü  ifade etti.
Demirkaya konuşmasında,
"Gerçek başka içinde bulunduğumuz durum başka...
Başbakan ABD'ye gitmeden önce IMF ye olan borçların bittiğini söylüyor ama hazinenin aynı gün 6 milyar TL borçlandığını söylemiyor.
Saadet Partisi,her zaman hesabı yapılmış gerçekler ile hesabı yapılmamış doğruları olanların karşısında olcaktır.
Çünkü Milli Görüş, milletin görüşüdür, milletin sesidir.",dedi.

Dar Gelirli ile Yüksek Gelirliye Aynı Hizmet

Gündemin son maddesinde Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf GÜŞEN tüm Başakşehirli hemşehrilerine seslendi.

GÜŞEN konuşmasında,"Biz insanlara hizmet etmek için varız.İlçe teşkilatı mensubu kardeşlerim 10 mahallemizde gece gündüz çalışıyorlar. Gayemiz tek olan Allah'ın rızasını kazanmak.Bu minvalde Başakşehirlilere, 2014 yerel seçimlerinden sonra adil düzen ve milli görüş belirleyiciliği sunacağız.Vatandaşımızın dar gelirlisi de yüksek gelirlisi de aynı hizmeti görecektir.", dedi.

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf GÜŞEN konuşmasının devamında 2 Haziran Pazar günü Şamlar Mesire Alanı 5.Kapı 2.Bölgede yapılacak ilçe pikniğine tüm Başakşehirli davet etti.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209