Gazze Yolcusu Kalmasın!

2 Aralık 2012saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanlığı Pazar Saat 12.00 De Kadıköy' De Yapılacak Mitinge Tüm Başakşehirlileri İlçe Merkezinden, Çarşı ve Cami Önlerinden Kaldırılacak Otübüsler İle Taşımaya Hazır...

Gazze Yolcusu Kalmasın!
 Tarihin en büyük katliamlarından birinin yaşandığı Gazze için, Suriye için ve tüm mazlumlar için Teyakkuz halinde. 2 Aralık Pazar günü Saat 12:00’de İstanbul Kadıköy Meydanında gerçekleştirilecek  miting için Saadet Partisi Başakşehir İlçe Teşkilatı hazırlıklarını hızla sürdürüyor.



Ali ÖZDEMİR ve Ömer Faruk AKYÜZLÜ' nün başkanlığında oluşturulan bir heyet ile  Sivil Toplum Kuruluşları, kanaat önderleri, ulusal ve yerel basın mensupları ziyaret ediliyor.



İstanbul'un sesi ve Gözyaşı fm radyoları ziyareti sonrasında açıklama yapan Saadet Partili Yöneticiler, 



Zulümler dursun diye, “Yeni Bir Dünya’ya Çağrı” sloganı altında gerçekleştirilecek miting ile Filistin’den Suriye’ye, Arakan’dan, Bangladeş’e akan Müslüman kanını tel’in etmek ve tüm zalimleri lanetlemek üzere dünyadaki bütün katliam ve zulümlerin durması için 2 Aralık 2012 Pazar Saat 12.00 de Kadıköy' de yapılacak mitinge tüm Başakşehirlileri ilçe merkezinden, çarşı ve cami önlerinden kaldırılacak otübüsler ile taşımaya hazırız dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209