Fesanede Dabakoğlu Rüzgârı;

Siirt valiliğinin Üç dilli Kardeş Şehir sloganıyla Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezinde organize ettiği Siirt Günleri etkinliğine CHP Fatih Belediye Başkan aday adayı M.İlhan Dabakoğlu rüzgârı esti

Fesanede Dabakoğlu Rüzgârı;
 Fesanede Dabakoğlu Rüzgârı;

         Siirt valiliğinin Üç dilli Kardeş Şehir sloganıyla Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezinde organize ettiği Siirt Günleri etkinliğine CHP Fatih Belediye Başkan aday adayı M.İlhan Dabakoğlu rüzgârı esti. Ağustos ayının son gününde hafta sonu olması münasebetiyle de oldukça kalabalık olan etkinlik merkezinde hemşerilerini gören Siirtliler çok büyük coşku ile İlhan Dabakoğlu’nu bağırlarına bastılar ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.  Dabakoğlu,   CHP Fatih Belediyesi Meclis Üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi CHP’li meclis üyeleri, çok sayıda partili ve taraftarlarıyla birlikte bütün stantları tek tek gezerek hemşerilerinin elini sıkarak aday adaylığını da vatandaşlarıyla paylaştı.

         Dabakoğlu’nun ziyareti sırasında stantları ziyaret eden İlhan Dabakoğlu ve ekibine; bütün stantlardan, cemaat, dernek, vakıf ve mekân sahiplerinin yapmış oldukları açıklamalarında, Şehrimizin değeli insanı İlhan Dabakoğlu’nun Fatih CHP’den Belediye Başak aday adayı olması bizleri son derece memnun etmiştir. Kendisine sevgimiz de desteğimizde tamdır, yolu açık olsun dediler.

Yaklaşık 3 saat süren ziyaretin ardından feshane çıkışında katılımcılarla topluca hatıra fotoğrafı çektiren İlhan Dabakoğlu bütün arkadaşlarına katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek ziyareetini sonlandırmış oldu.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209