Fatih'te CHP'ye 300 Kişilik Katılım

CHP İstanbul İl Başkanlığı Fatih Samatya’da partiye katılan kişiler için tören düzenledi.

HABERİN GALERİSİ
CHP YE KATILIM TÖRENİ

CHP YE KATILIM TÖRENİ

 CHP İstanbul İl Başkanlığı Fatih Samatya’da partiye katılan kişiler için tören düzenledi.

Fatih Samatya sahilinde CHP İstanbul İl başkanlığının organize ettiği katılım törenleri daha önce 15,30’da başlayacağı belirtilen törenlerin ses sitemindeki teknik arızalar yüzünden 16,30 da başlayabildi.

Ak Parti ve Demokrat Partiden CHP’ne katılan 300 kişilik Mardinli bir grup için Samatya sahilinde tören düzenledi. Törene CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, Genel Başkan yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, Fatih Belediye Başkan aday adayı Dr. İlhan Dabakoğlu, Uğur Ataş ve CHP Fatih İlçe Başkanu Bülent Sülek katıldılar.

Açılış konuşmasını CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kağan Salıcı yaptı. Salıcı “Parti olarak alamazlar denen Fatih’i, Sultangazi'yi, Sancatepe'yi de alacağız. Bu ilçelerin yanı sıra hepsinden daha önemlisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı da alacağız" dedi.

Salıcı, “ Altı (6) ay sonra yapılacak yerel seçimlerde Fatih Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanı tarafından yönetilecek. Fatih'te yapmış olduğumuz çalışmaların detaylarını bilen, buradaki aday adaylarımızı tanıyanlar, Fatih'te seçim başarısının sürpriz olmadığını Altı (6) ay sonra görecekler.

Törende daha sonra Sezgin Tanrıkulu, CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, Aydın Ayaydın kısa birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından katılımı gerçekleştirilen grubu temsilen 5 kişiye rozetlerin takılmasının ardından toplu fotoğraf çektirilerek program sona erdi.

Fatih’te gerçekleştirilen bir katılılım töreninde CHP Fatih Belediye Başkan Aday adayları tarafından katılımcılara rozet taktırılmaması dikkatlerden kaçmadı.  Ayrıca katılım töreni Fatih’te gerçekleştirilmiş olmasına rağmen katılım protokolünde Fatih Belediye Başkan aday adayı İlhan Dabakoğlu’na , Uğur Ataş ile CHP Fatih İlçe Başkanı Bülent  Sülek’e protokolde yer verilmemesi  ilçe yönetiminin  becerikliliği olarak gözlerden kaçmadı.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209