Fatih CHP’de ilk Aday Uğur Ataş

Cumhuriyet Halk Partisi Fatih eski ilçe başkanı Uğur Ataş Fatih CHP’de ilk aday olarak meydanlara çıktı. Uğur Ataş, on beş gün önce ilçe başkanlığından istifa etmişti.

 Fatih CHP’de ilk Aday Uğur Ataş

Cumhuriyet Halk Partisi Fatih eski ilçe başkanı Uğur Ataş Fatih CHP’de ilk aday olarak meydanlara çıktı. Uğur Ataş, on beş gün önce ilçe başkanlığından istifa etmişti.

Uğur Ataş’ın adaylık başvurusunu CHP Fatih ilçesine yeni atanan ilçe başkanı Bülent Sülek kabul ederken; çok sayıda partili ve eski ilçe başkanı Şerafettin Sefer ve meclis üyeleri Mehmet Maranki, Fazıl Uğur Soylu da hazır bulundular. İle Başkanı Bülent Sülek, yapmış olduğu konuşmasında eski ilçe başkanımız şimdiki aday adayımız Uğur Ataş’ı hepiniz tanıyorsunuz. Kendisi, eski ilçe başkanımız ve eski yönetim kurulu üyeliği görevlerine de bulunmuştur. Kendisine başarılar diliyor ve adaylık dosyasını alıyorum şimdi teşekkür konuşması için kendisini mikrofona davet etmeden kısaca kendisi ile ilgili bir kısa tanıtım metnini okutalım dedi. Daha sonra gençlik kollarından bir bayan Uğur Ataş ile ilgili tanıtım metnini okudu.

“Uğur Ataş kimdir?

06.01.1971 MARDİN-KIZILTEPE’de doğdu, İlk ve Orta Okulu Kızıltepe’de tamamladı, lise eğitimine İstanbul Aksaray’da bulunan Pertevniyal Lisesi’nde başlayıp Yalova Lisesi’nden mezun oldu. 1990 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’ne kayıt oldu. 1994’te mezun oldu. 2001 yılında mali müşavirlik ruhsatı aldı. 10 yıl bu işle iştigal etti, halen sigorta acenteliği ve ihracat işleri ile uğraşmakta. Evli ve 1 kız çocuğu babası, 1984 yılında eğitim için geldiği FATİH ilçesinden 29 yıldır ayrılmadı;” dedi.

Tanıtımdan sonra kürsüye çıkan uğur Ataş, neden aday olduğunu ve kısaca amaçlarının ne olduğunu anlatarak destek veren arkadaşlarına, meclis üyelerine katımcılara teşekkür etti.

Uğur ataşa konuşma devamla “Cumhuriyet Halk Partisi’nin çok değerli örgüt emekçileri; kıymetli Fatihliler, CHP Fatih’te ilçe yöneticiliği, ilçe saymanlığı ve ilçe başkanlığı gibi onurlu görevleri ifa ettikten sonra, 2014 yerel seçimlerinde Belediye Başkan Aday Adaylığı için, 15 Temmuz 2013 tarihinde ilçe başkanlığı görevimden ayrıldım.

Örgütten gelen yoğun talep üzerine Aday Adayı olma kararını aldım.

Siz değerli örgütümün, Fatihlilerin destek ve teveccühü ile aday olursam, belirli bir zümrenin değil, tüm Fatihlilerin adayı ve başkanı olacağım, Fatih ilçesini CHP’li belediye yapmanın onur ve gururunu gelin hep beraber yaşayalım.

Sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek, klasik belediye hizmetlerinden daha fazlasını hak eden Fatihlilere, hizmet etme imkânını gelin hep beraber sağlayalım.

CHP’li belediye demek eşitlik demek, adalet demek, hakça paylaşmak demek, ayırmadan, kırmadan, birleştirerek, bir olarak var olmak demek, gelin CHP’yi Fatih’te iktidar edelim” dedi.

Konuşmasından sonra tebrikleri kabul eden Ataş, partililerle ve aile bireyleriyle fotoğraf çektirerek ilçe binasından ayrıldı.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209