Fatih CHP kadın kollarından anlamlı etkinlik.

24 Ocak günü ülkemizde hüzünlerin yaşandığı kara bir gün oldu.

 Fatih CHP kadın kollarından anlamlı etkinlik.

 

Fatih CHP kadın kollarından anlamlı etkinlik.

24 Ocak günü ülkemizde hüzünlerin yaşandığı kara bir gün oldu.

Diyarbakır Emniyet Müdürü iken uğradığı saldırı sonucu 5 polis memuruyla birlikte şehit edilen Ali Gaffar Okkan’ın 13’üncü,  Gazeteci yazar Uğur Mumcu’nun suikasta kurban gidişinin 21 yılının acı günüydü.

 Yine 24 Ocak günü
SHP eski Genel Başkanı ve bakanlardan Prof. Dr. Aydın Güven Gürkan, ölümünün 8. yılında, Siyasetçi ve gazeteci İsmail Cem’in ölümünün 7 yılını geride bıraktığımız bu günde CHP Fatih Kadın kolları güzel bir anma programı tertipleyerek ülkemizin bu değerlerini ölüm yıldönümlerinde andılar.
 

CHP Fatih Kadın Kolları İlçe binasının önünde Yusufpaşa mevkiinde anlamlı etkinlik yaptı. CHP Fatih Kadın Kolları başkanı Arzu Büyüksoy; etkinliklerinin amacının hem bu değerli insanları anmak, hem de suikasta kurban giden değerlerimize duyduğumuz özlemi bir anı defteri açarak vatandaşlarımızın düşüncelerine tercüman olmak istedik ve her bir değerimiz karanfillerle anmak ve karanfillerle hatırlamak istiyoruz.

Ülkemizde faili meçhullerin son bulmasını, bu tür menfur cinayetlerin bir daha yapılmamasını, ülkemizi karanlığa götürecek her eylemin karşısında bütün ülke olarak hep birlikte duracağımızı CHP’li kadınlar olarak buradan bir kez daha tüm kamuoyuna bildiriyoruz dedi.

Bu vesile ile hayatını kaybeden tüm değerlerimizi rahmetle anıyor, bu menfur cinayetleri bir kez daha kınıyoruz. Vatandaşlara karanfil dağıttılar ve anı defterini

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2014, 00:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209