''ERDOĞAN'IN 'ONE MİNUTE' ÇIKIŞI KURGUYDU''

AK parti kurucularından eski milletvekili Nevzat Yalçıntaş, Başbakan'ın 'one minute' çıkışının kurgu olduğunu iddia etti.

''ERDOĞAN'IN 'ONE MİNUTE' ÇIKIŞI KURGUYDU''
 Başbakan Tayyip Erdoğan ’ın Milli Türk Talebe Birliği’nde hocalığını da yapan, AK Parti ’nin kurucu kadrosundan ve eski milletvekili Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş, Davos'tki 'one minute' çıkışının, Başbakan’ın danışmanları tarafından kurgulandığı kanısında.

Bugün gazetesindeki röportajında Yalçıntaş şunları söyledi: "Davos’ta Türkiye ’yi temsil eden lider, aynı masada oturduğu kişiye, yanlış olmayan ama ağır laflar söylüyor. Heyecanla, o platformu terk ederken, bunun müteakip tepkilerini düşünmek lazım. Benim şüphem o ki, bunu danışmanları kurguladı. Benim intibaım odur. Bu gibi şeyler film sahnelerinde olur. Reel politikada elbette orada, ağırlığı olan sözler söylesin. Yapılmış cürmün saklanması beklenemez ama muhatabın cevabı beklenir. Sonra karşılığını verirsiniz, toplantı devam eder. Ama dramatik hale getirme, film setlerinde olur. Sonra neticelerini gördük. Danışmanlar ve bakanlar, Tayyip Bey’i yordular. Her şeyi ona götürüp, onun karar vermesini istediler. Bugünkü Tayyip Bey, dünkü Tayyip Bey değil!"

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2014, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209