Erdoğan yine sıfırladı, sosyal medya ‘özgül ağırlıkları’ konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 Ocak'ta Bakanlar Kurulu'nu toplayacağını açıkladı. Başbakan Davutoğlu, Bülent Arınç ve Binali Yıldırım arasında bir kaç gündür yaşanan tartışma da sona erdi.

Erdoğan yine sıfırladı, sosyal medya ‘özgül ağırlıkları’ konuştu
 Binali Yıldırım’ı teyit eden Erdoğan, Davutoğlu ve Arınç’ı yalanlamış oldu.

Türk-İş ziyareti sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakanlar Kurulu'nu 19 Ocak'ta Beytepe'de toplayacağını belirtti. AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım daha önce Erdoğan’ın kabineyi toplayacağı işaretini vermişti. Ancak Başbakan Ahmet Davutoğlu “Böyle bir toplantı yok" diyerek Binali Yıldırım'ı yalanlamıştı. Tartışmaya daha sonra dâhil olan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ise, "Hiçbir sıfatı olmayan bir insanın 5 Ocak’ta hükümet Cumhurbaşkanlığı başkanlığında toplanacak demesi yanlıştır." diyerek Yıldırım’ı sert bir dille eleştirmişti.

Erdoğan'ın toplantıyı yapacağına dair yaptığı açıklamadan sonra, Davutoğlu ve Arınç sosyal medyanın diline düştü. Daha önce, “Benim bir özgül ağırlığım var” diyerek Erdoğan’a serzenişte bulunan Arınç’a bu sefer Davutoğlu da eşlik ederek sosyal medyanın gündemine oturdular.

İşte o tepkiler:

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2014, 17:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209