Erdoğan şehit yakınları ve gazilere hitap etti

Başbakan Erdoğan, ''Biz bu oyunlara bu kalleşçe saldırılara boyun eğmeyeceğiz. Biz terörle mücadeledeki kararlılığımızdan en küçük bir adım atmayacağız'' dedi.

Erdoğan şehit yakınları ve gazilere hitap etti
 Başbakan Erdoğan, şehit yakınları ve gazilere verdiği iftar yemeği sonrası bir konuşma yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Biz burada yaşatmak için her türlü çabayı gösterirken, maalesef karşımızdakiler öldürmek için ellerinden ne geliyorsa onu yapıyorlar. Biz huzur, barış için, özellikle anneler için, babalar için yüreğimizi ortaya koyarken onlar 16-17 yaşında kız çocuklarını öne sürerek, annelere babalara büyük acılar yaşatmak istiyorlar. Biz bu oyunlara bu kalleşçe saldırılara boyun eğmeyeceğiz. Biz terörle mücadeledeki kararlılığımızdan en küçük bir adım atmayacağız'' dedi.

HAKKARİ ELDEN ÇIKTI İDDİASINA YANIT

"Bakın sevgili kardeşlerim bu kutsal ocaktan çıktıkları halde, bazı televizyon kanallarına çıkmak suretiyle, filanca ilimizin artık elden çıktığını söyleyecek kadar seviyesiz insanlar bu ülkede. Bunlar generallik seviyesine yükselmiş insanlar. Böyle seviyesizlik olur mu? Böyle seviyeden muaf insan olur mu? Bu ülkenin 1 metrekaresi dahi kimsenin istilasına girmemiştir, girmeyecektir.

"Pamukoğlu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında "Hakkari elden çıktı" şeklinde açıklama yapmıştı.

CHP'YE SERT ÇIKTI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin, 14 Ağustos'ta TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağırdığını hatırlatarak, ''Biz, terörle mücadele ederken, onlar da terör örgütünün ağzıyla bizimle mücadele ediyor. Açık söylüyorum, biz terör örgütüne motivasyon sağlayacak hiçbir girişimin içinde olmayız. Ne demek ya, şu anda Şemdinli'de teröristler, terör örgütü bize saldırıyor diye biz Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni bundan dolayı nasıl toplarız. Biz, şu anda zaten terörle mücadele içindeyiz'' dedi.

Kaynak: AA

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209