DYP.GENEL BAŞKANININ İSTANBUL ÇIKARMASI.

DYP’nin İstanbul Çıkartması… Türkiye Gazeteciler Derneği lokalinde Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Av.Çetin Özaçıkgöz gazetecilerle buluştu. Bu buluşmada Açıkgöz gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu…

DYP.GENEL BAŞKANININ İSTANBUL ÇIKARMASI.

  Geçtiğimiz gün İstanbul’a gelen Doğru Yol partisi Genel Başkanı Av.Çetin Özaçıkgöz gazetecilerle bir araya geldi. Özaçıkgöz, gazetecilere yaptığı açıklamalarda ses getirecek konuların altını çizerek şunları söyledi;  “ Bu işin ustalık, çıraklıkla ilgisi yok. Sen bakkal dükkânı işletmiyorsun. Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanısın. Bizim bıraktığımız tesisleri üçten beşe çıkarırsan, onlardan elde ettiğin karla dış borçları ödersen bir şeyler söylemeye hakkın olur. Sen bu ülke için  ne yaptın kardeşim ? Bizim bıraktığımız ülke değerlerini yok pahasına satın. Yani babadan kalan mallarını satıp günü idare eden hercai çocuk gibi Başbakanlık yaptın. Bununla yetinmeyip ülkemizin Hava kuvvetlerinin altına dinamit koydun. 110 savaş pilotunun istifa etmesini nasıl açıklayacaksın ? Ordudaki her dört generalden birini içeri tıkmayı nasıl açıklayacaksın ? Şimdi kalkıp bunların avukatlığını yapıyorsun. Daha düne kadar sen bu davaların savcısı olduğunu söylemedin mi ? Bunlar timsah gözyaşlarıdır. ” dedi… Ve şunları ekledi:  ''Geçiş süreci dedin, açılım dedin Türk askerine ve polisine silah sıkan teröristleri kırmızı halı ile karşıladın. Bunlara karşı mücadele veren Türk Silahlı kuvvetlerinin değerli mensuplarını genel kurmay başkanı dahil olmak üzere hepsini içeri tıktırdın. Bir frenkeyştany yarattın ve bundan şikayetçi olmaya başladın. Bu millet sana nasıl inansın, nasıl güvensin bu yaptıklarından sonra he.''dedi.



                       DYP Genel başkanı Av.Çetin Özaçıkgöz Gazeteciler cemiyeti lokalinde gazetecilerden Orhan Karvar,Merih Bayraktar,Muharrem Erdemir ve Mehmet Yolalana daha birçok açıklamalarda bulunarak Türkiye'nin düzlüğe çıkması için çalışmalarına büyük bir hızla devam edeceklerini ve Türkiye'nin hak ettiği yere yerleşmesine katkıda bulunacaklarını söylediler.Çok çalışarak bu işi başaracağını da dile getirdi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2017, 01:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209