Devlet Bahçeli'nin söyleyemediği kelime

Milliyetçi Halk Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında konuştuğu sırada 'bedbaht' kelimesine takılınca ilginç ilgin anlar yaşandı.

Devlet Bahçeli'nin söyleyemediği kelime
İLİŞKİLİ HABERLER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un tutuklanmasının aklın ve mantığın iflas ettiğinin göstergesi olduğunu'' öne sürdü.

Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un ''İnternet Andıcı'' darbe iddiaları çerçevesinde tutuklanmasının önemli, vahamet düzeyi yüksek bir olay olduğunu ifade etti.

Başbuğ'a itham edilen suçlamanın çok ağır olduğunu ve hiçbir vicdan sahibi tarafından da kabul edilemeyeceğini ifade eden Bahçeli, 'Milli Güvenlik Kurulu'nda yer almış, TSK'nın en üst mevkisine tırmanmış, kahraman Türk askerine komuta etmiş bir kişi, ne hazindir ki terör örgütü kurmaktan ve yönetmekten dolayı cezaevine konulmuştur. Bu küstah iddia, aklın ve mantığın iflas ettiğinin göstergesidir'' diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, iktidara yüklendiği konuşmasında 'bedbaht' kelimesini söyliyemeyince ortaya ilginç görüntüler çıktı...

İşte o anlar;

7

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209