Devlet Bahçeli: Başbakan MHP'yi dinletiyor

MHP lideri, ülkücü harekete yönelik kirli kampanyanın sürdürüldüğünü, bunun Başbakan'ın sevk ve idaresi altında gerçekleştiğini öne sürdü

Devlet Bahçeli: Başbakan MHP'yi dinletiyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin sıfırlanmaya çalışıldığını iddia ederek, 'Başbakan Erdoğan; devletin güvenlik birimlerine MHP'yi takip ettirip, dinlettirecek kadar küçüleceğine, ülkenin yönetiminden sorumlu olduğunu fark etmeli ve kendisine gelmelidir' dedi.

Bahçeli, '12 Eylül 1980 öncesindeki bazı talihsiz olaylar üzerinden milliyetçi-ülkücü hareketi suçlamaya dönük iftira kampanyası' başlıklı basın açıklamasında özetle şunları kaydetti:

- KEPAZELİKTEN ÖTE: 12 Eylül 1980 darbesiyle ilgili başlayan hukuki süreç içerinde, milliyetçi-ülkücü hareketi zan ve töhmet altına alan kirli ve alçak bir kampanya sürekli mesafe almaktadır. Bilhassa geçmişte, Kahramanmaraş ve Çorum'da meydana gelen ve karanlık ellerin provokasyonu olduğu şüphesiz olan hadiseleri, bugünlerde milliyetçi-ülkücü hareket üzerine yıkma çabası kepazelikle bile izah edilemeyecek psikolojik operasyon sürecinin bir parçası. Maraş ve Çorum olaylarıyla ilgili devletin, bilhassa MİT'in elinde ne belge ve bilgi varsa açıklaması haysiyet ve namus meselesi haline gelmiştir.

- MHP'Yİ SIFIRLAMA ÇABASI: Başbakan'ın sevk ve idaresi altında, milliyetçi-ülkücü harekete yönelen tahrik ve suçlama sürecinin geri planında, MHP'yi etkisizleştirme, itibarsızlaştırma ve sıfırlama çabası olduğu net olarak görülmekte. Geçen yılki kaset komplosu da bunun bir uzantısı. Kaset tuzağının açığa çıkmasından bu yana herhangi bir gelişme olmaması, devletin içinde yuvalanmış ve iktidarın yönlendirmesiyle faaliyet gösteren güçlerin varlığını da açıklıkla kanıtlamaktadır. Başbakan Erdoğan; devletin güvenlik birimlerine MHP'yi takip ettirip, dinlettirecek kadar küçüleceğine, ülkenin yönetiminden sorumlu olduğunu fark etmeli ve kendisine gelmelidir.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209