Dabakoğlu, Doğu Türkistan Derneğini ziyaret etti.

Fatih CHP Belediye başkan aday adayı İlhan Dabakoğlu ve ekibi Fatih'te bulunan Doğu Türkistan Sevgi ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret ettiler.

Dabakoğlu, Doğu Türkistan Derneğini ziyaret etti.
 Fatih CHP Belediye başkan aday adayı İlhan Dabakoğlu ve ekibi Fatih'te bulunan  Doğu Türkistan Sevgi ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret ettiler.
Ziyarette dernek başkanı Yusufcan Yusufoğlu yapmış olduğu  açıklamda; bugüne kadar CHP'den hiç bir kabul ve ziyaret görmedik. davetlerimzie icabet etmediler. bu  vesile ile sizlerin ziyareti bizleri son derce memnun etmiştir. Doğu Türkisatnın davasına sahip çıkmak hepimizin bıynunun borcudur. Sizler de bu şuurda ve bu düşüncede olduğunuz için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
Fatih CHP belediye başkan aday adayı İlhan Dabakoğlu ise yapmış olduğu açıklamda; bizleri davet edip kabul ettiğiniz için öncelikle teşekkür edriz. Geçmişte gelemeişsek , görüşememisek bu  hepimzin ortak ksuurudur. Bunalrı geçmişte bırakarak gelecek için hep birlikte güzel şeylere imza atalaım. Doğu Türkistan davası Türk ve Müslüman olan herkesin ortak davasıdır. Bu haklı davanızda yanınzıda olduğumzu, Doğu Türkistanda yapılan zulüm ve sindirmeyi kınıyoruz" dedi.
İkramların ardından toplu fotoğraf çektirilerek ziyaret  sona erdi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209