Çıkalım projelerimizi anlatalım

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer, Topbaş ve Sarıgül’e seslendi:

Çıkalım projelerimizi anlatalım
 Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer, Topbaş ve Sarıgül’e seslendi:

Çıkalım projelerimizi anlatalım

 

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay’ın STK temsilcileri, muhtarlar ve basın mensuplarıyla bir araya geldiği kahvaltıda konuşan Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer, rakiplerine meydan okudu.

 

Esmerer, “Kadir Topbaş, Mustafa Sarıgül ve diğer adaylar çıkalım projelerimizi anlatalım. Millet de istediğini tercih etsin. Fildişi kulelerden İstanbul yönetilemez” dedi. Belediyelerdeki rüşvet, yolsuzluk ve ihaleye fesat olaylarına değinen Esmerer, 1522 belediyenin bu suçlamalarla yargılandığını söyledi. Öte yandan Esmerer belediye başkanı seçilmesi durumunda AVM ve çok katlı binalara imar izni vermeyeceğini ifade etti. Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay da, ilçelerinin hizmet kalitesinde İstanbul’daki 39 ilçe arasında 37. Sıraya gerilediğini belirterek yapacakları projelerle bu sıralamayı yukarı taşıyacaklarını kaydetti.

 

RÜŞVET VE YOLSUZLUĞA 3T PROJESİ

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer, Halka tepeden bakan bir belediyecilik hakim. Erbakan hocamızın dediği gibi gardiyan belediyecilik değil garson belediyecilik olmalı. Türkiye’nin geldiği durum içler acısı. 1522 belediye rüşvet, yolsuzluk ve ihaleye fesat karıştırmaktan yargılanıyor. Bu tehlikeli bir durum. Bu kadar yaygın rüşvetin olduğu bir toplum büyük tehlikelerle karşı karşıya kalabilir. Rüşvet ne yazık ki normal algılanıyor. 3T projemiz var. Temiz yönetim, temiz siyaset ve temiz toplum. Bunu gerçekleştirmemiz lazım. Hangi din ve görüşten olursa olsun, toplumlar adalet olduğu sürece ayakta kalırlar” diye konuştu.

 

HALKI DÜŞÜNEN YOK

Esemerer, “Kapitalist ve liberal bir ekonomi izleniyor. Zengin daha zengin olurken fakir en temel hakkını bile almakta zorlanıyor. Halk tabakasını rahatlatmak için hükümetin bir çalışması yok. Erbakan hocam havuz sistemi kurdu, faizden kıstı ve çalışana, emekliye, memura büyük oranda zamlar verdi. Bunu nasıl yaptı; faiz giderlerinden kısarak.

 

HİZMET KALİTESİNİ YÜKSELTECEĞİZ

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay, “Gaziosmapaşa’yı yöneten belediye başkanları muhakkak hizmet etmek için çalışmışlardır. Haklarını yememek lazım. Ancak gelinen noktada görüyoruz ki, atılan adımlar yetersiz. İstanbul Ticaret Odası’nın yaptırdığı araştırmaya göre yaşam kalitesinde bizim ilçemiz 37. Sırada. Yani İstanbul’un yaşama kalitesi en düşük 3 ilçesinden biri. Hizmet kalitesinde sondan üçüncü. Suç işlemede ise ilk sıralarda bir Gaziosmanpaşa var. Sadece bir mahallemizde 5 bin madde bağımlısı insan var. Diyoruz ki,bu seçimler bir fırsattır. 5 yılda Gaziosmanpaşalılar olarak Gaziosmanpaşa’yı özlenen ve beklenen noktaya getirebiliriz. 30 Mart’ta Milli Görüşçü kadrolar görevi devralacak. Gaziosmanpaşa hizmet kalitesinde 39 ilçe arasında en üst sıraya, suç işlemede de en alt sıralarda yerini alacak” şeklinde konuştu.

 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2014, 23:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209