CHP'Lİ ARITMAN: 'BAŞÖRTÜSÜ ÇOCUK TECAVÜZLERİNİ ARTTIRDI'

CHP'li Canan Arıtman, canlı yayında başörtüsüyle ilgili şoke eden bir açıklamada bulundu.

CHP'Lİ ARITMAN: 'BAŞÖRTÜSÜ ÇOCUK TECAVÜZLERİNİ ARTTIRDI'
CHP'nin gerçek ruh ve tabanına uymayan, CHP'li inançlı, şuurlu insanların çoğunun görüşünü yansıtmayan bu tavırlar seçimler öncesi de dikkatlerden kaçmıyor.

CHP'li isim Canan Arıtman Habertürk TV'de başörtüsü hakkında şok ifadeler kullandı.

Habertürk TV'de Balçiçek İlter'in moderatörlüğünü yaptığı Karşıt Görüş programına konuk olan CHP'li eski vekil Canan Arıtman başörtüsü hakkında şok sözler söyledi.

Hüda Kaya, Nuray Canan ve Şükran Soner'in de konuk olduğu programda, Meclis'e başörtülü girecek vekillerin durumu konuşulurken CHP'li Canan Arıtman ipin ucunu kaçırdı.

"BAŞÖRTÜSÜ YÜZÜNDEN ÇOCUK TECAVÜZLERİ ARTTI"

Arıtman şöyle konuştu:

"Kız erkek yurtlarını ayırdınız. Sanki kızlar ve erkekler aynı yerde kalıyorlarmış gibi. Sadece yemekhaneleri müşterekti. Erkekleri kızları başka yerlere taşıdınız.

Başbakanımız dedi ki, hamile kadının sokağa çıkması terbiyesizliktir. Başı türbanlanmış bir bebekle reklam panolarına resim çektirdiniz. Bebek, başı türbanlı. Ondan sonra biz bu ülkede çocuk tecavüzlerinin niçin bu kadar çok arttığını konuşuyoruz.

Bir kız çocuğunun başını türbanla bağlarsanız ona kadın kimliği vermiş olursunuz. Onu çocuk olarak görmediğinizi söylüyorsunuz. Ben bilim insanıyım. Bir çocuğun başını bağlamak onu çocuk olarak görmemektir. Onu kişi olarak görmektir, onu kadın olarak görmektir. O nedenledir ki bu ülkede çocuk tecavüzleri artmaktadır. "

BALÇİÇEK İLTER'İN ZOR ANLARI

Arıtman'ın bu sözleri stüdyodaki diğer konukların tepkisini çekerken, Balçiçek İlter araya girmek istedi. Ancak Arıtman yüksek sesle konuşmaya devam edince Balçiçek İlter reklama gitmek zorunda kaldı.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209