CHP'den Bilal Erdoğan'lı yeni yolsuzluk pankartı

CHP Aydın il binasından mahkeme kararıyla eski dört bakanın maskeli resminin yer aldığı yolsuzluk ve rüşvet pankartı mahkeme kararıyla indirildi.

CHP'den Bilal Erdoğan'lı yeni yolsuzluk pankartı
 Polis, pankartla parti binasından ayrıldıktan sonra bu kez de binaya 17-25 Aralık’ta yolsuzluk ve rüşvetle anılan 4 eski bakan ile birlikte Bilal Erdoğan’ın da maskeli resminin yer aldığı “Çekin ellerinizi bu halkın üzerinden” yazılı pankart asıldı.

17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet olaylarını unutturmak istemeyen CHP Aydın İl Örgütü, il binasına “17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvetle mücadele haftası olsun” pankartı asmış, yolsuzluk ve rüşvete karıştıkları iddia edilen ve istifa eden 4 bakanın maskeli resminin de yer aldığı pankart, Aydın 2. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla partililer tarafından indirilmişti. Partililer bu sefer 4 eski bakan ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdğan'ın da resminin bulunduğu yeni bir pankart astı. Polisin, yeniden asılan pankartı indirmek için mahkeme kararı alacağı iddia edildi.

17-25 Aralık yolsuzluğunu ve rüşvetini unutturmayacaklarını belirten belirten CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, "Biz bu konuda haklı olduğumuzu biliyoruz. Onlar unutturmak istedikçe biz unutturmayacağız. Pankartta 4 olan kişi sayısı 5’e çıktı. Daha da artabilir.” açıklamasını yaptı.

Polis, parti binasının önünde beklerken, partililerin de CHP Aydın il binasında bekleyişleri sürüyor.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2014, 23:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209