CHP'DE KADIN GÜCÜ

İSTANBUL 2. BÖLGE CHP MILLETVEKILI ADAY ADAYI DR. MIMAR GÜLAY YEDEKÇI MALATYA ARAPGIR'LI YÜKSEK MIMAR YRD. DOÇ. DR. GÜLAY YEDEKÇI İSTANBUL 2. BÖLGE’DEN CHP’DEN MILLETVEKILI ADAY ADAYI OLDU.

CHP'DE KADIN GÜCÜ
HABERİN GALERİSİ
CHP'DE KADIN GÜCÜ

CHP'DE KADIN GÜCÜ

 Tasarladığı projelerle adından sıkça söz ettiren, “ Geleceğin Mimarisi ve Şehirleri” üzerine ders veren dünyadaki 5, Türkiye’deki tek akademisyen olan olan Yrd. Doç. Dr. Gülay Yedekçi Arslan İstanbul 2’nci Bölge’den CHP’den Milletvekili aday adalığını açıkladı.

İstanbul 2’nci Bölge’den CHP’nin milletvekili aday adayı olan Yedekçi, 15 yaşından beri aktif olarak partide görev alıyor.  “Siyasi anlayışımızın merkezinde insan mutluluğu vardır” diyen Gülay Yedekçi, Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden bu güne kadar aktif olarak CHP saflarında yer alıyor.

Yedekçi, Yenileme Alanları, Yedikule Bostanları, Yeşil Alanlarının İmara açılıp İmtiazlı Kişilere İmar hakkı verilmesi, Camilerin Ticaret alanına çevrilmesi gibi konularda önemli çalışmalar yürütüp önergeler vererek bu konuları basına taşıyarak kamuoyu yaratmayı başardı.

Toplum olarak bir an önce üzerimizdeki ölü toprağını atıp, “biz yapamayız biz beceremeyiz” inancından kurtulup yeni ufuklara açılma zamanının geldiğini belirten Gülay Yedekçi, bilim ışığında ülkemizi kalkındıracak projelerle, suni değil gerçek gündemler oluşturmayı hedefliyor.

Kentsel Dönüşüm, kent ve kentsel tarım alanlarının korunması konularında Harvard Üniversitesi yaz okulunda ders veren Yedekçi, “Marsta yaşam alanı, Dünyada ilk erişilebilir ve sürdürülebilir Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, şiddet gören kadınlar için planlanan Harran Ekolojik Kadın Köyü Mimari Tasarımı ve Uygulama Projeleriyle siyaset dünyasına bilim kazandırmayı hedefliyor.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2015, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209