CHP'de başkana hoşgeldin tokadı

CHP Ankara Yenimahalle İlçe Başkanlığı 9. Olağan Kongresi olaylı geçti.

CHP'de başkana hoşgeldin tokadı

Delege dışındaki partililerin salona alınmaması nedeniyle Tes-İş Genel Merkezi'ndeki kongrede kavgaya varan tartışmalar yaşandı. Tartışmaların fitilini, İlçe Başkanı Zeki Alçın'ın korumalarının, delege olmadıkları gerekçesiyle salona alınmaması ateşledi.

Delege kartını alarak salona girmek isteyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar salon girişinde görevliler tarafından tartaklandı.

CHP Yenimahalle İlçe Başkanlığı'na atanan Şerafettin Terzi ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın desteklediği Ensar Kılıç'ın yarışacağı kongreye, çok sayıda partili alınmadı. Kongre salonun girişinde yer alan ve 'görevli kartı' bulunan bir grup, salona girmek isteyenlere saldırarak biber gazı sıktı. Başkan Yaşar, salon girişinde görevliler tarafından tartaklanmasına değinerek, " Ben parti kültürünü İsmet İnönü ve Bülent Ecevit'ten aldım. Bunlarla beni kimse yıldıramaz, ben 50 yıllık partiliyim. Ben hayatımda ilk kez bir salona yumruklanarak girdim. Bu kavga görüntüsü bizi ve partimizi yıpratır " diye konuştu.


 

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209