CHP ve Kılıçdaroğlu Kayseri'yi doyuracak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, açtıkları tazminat davalarından elde edecekleri ile Kayseri'nin 7 yerinde sofra kuracağını söyledi.

CHP ve Kılıçdaroğlu Kayseri'yi doyuracak!

Özhaseki, Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'ndaki 2011 yılını değerlendirdiği basın toplantısında, bazı siyasilerin, kendi üzerlerinde siyaset yapmak amacıyla gerek Kayseri, gerek Büyükşehir Belediyesi, gerekse şahsı üzerine bir çok iftira atmasına rağmen morallerinin bozulmadığını, işlerini ihmal etmediklerini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına ilişkin olarak ''Bu defteri kapattınız mı?'' sorusu üzerine Özhaseki, şöyle konuştu:

''Aslında biz o defteri hiç açmadık. Onlar iftira attıkça, sadece 'bunlar ne diyorlar' diye ilgi kesildik. Haber geldikçe, ne diyorlar diye televizyonlara baktık. Allah'a şükür bizim abdestimizden şüphemiz yok, ama şu vardı, onlar bir algıyı idare etmeye çalıştılar. Yani şimdi birçok belediyelerinde sıkıntılar var. O belediyelerdeki sıkıntılar, yargı kararları kesinleşirse CHP'yi çökertir. Hatırlayın İstanbul'daki eski CHP'li belediye böyle çökmüştü. Ondan sonra orada bir daha belediye başkanlığını kazanamadılar.''

Özhaseki, açtıkları ceza davalarına değinerek, ''Arkadaşlar dokunulmazlık zırhında oldukları için onlara işlemeyecek, biliyoruz. Bir gün o da bitecek. Yargıdan ayaklarını kurtaramayacaklar. Tazminat davaları var, onları takip edeceğiz. Hukuk davaları var takip ediyoruz. Onların gazetelerde, internet sitelerinde yayınlattığı ne kadar yalan varsa hepsine tekzip aldık. Bütün davaları Allah'a şükür kazanıyoruz. Şimdi tazminat davaları da bitecek. Bu tazminat davaları için de Kayseri'nin 7 yerinde sofra kuracağım. Sucuk partileri yapacağım, Erciyes dahil olmak üzere... Vatandaş hiç değilse bedava sucuk yesin. Bu kadar iftiraya uğradık. Bunun karşılığında da onlardan aldığımız tazminatlarla vatandaşın yüzünü güldürelim'' dedi.

AA

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209