CHP FATİH İLÇESİNE BAŞKAN DAYANMIYOR, BAŞKAN UĞUR İSTİFA ETTİ

CHP Fatih İlçe başkanı Uğur Ataş İstifa etti. 18 Mart 2012 tarihinde CHP Fatih ilçe başkanlığına seçilen Uğur Ataş onbeş ayda pes etti. Uğur ataş ilçe başkanlığından istifa ederek Fatih İlçesi için Belediye Başkan aday adayı oldu.

CHP FATİH İLÇESİNE BAŞKAN DAYANMIYOR, BAŞKAN UĞUR İSTİFA ETTİ
CHP Fatih İlçe başkanı Uğur Ataş İstifa etti. 

           18 Mart 2012 tarihinde CHP Fatih ilçe başkanlığına seçilen Uğur Ataş onbeş ayda pes etti.  Uğur ataş ilçe başkanlığından istifa ederek Fatih İlçesi için Belediye Başkan aday adayı oldu. 

          Uğur Ataş, ilçe seçimleri sırasında büyük iddialarla ilçeye aday olmuş delegelere ve seçmen büyük vaatlerde bulunmuştu. Bu vaatleri arasında ilçede güçlü bir yönetim kuracaklarını, yöneticisiyle, delegesiyle, üyeleri ile Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş bütün insanlar ile güçlü birliktelik ve barışı tesis edeceklerini, bütün küskünlükleri ortadan kaldıracaklarını ve CHP’si olarak Fatihi yeniden kazanacaklarını iddia etmişti. 

           CHP Eski ilçe başkanı Ataş seçimleri kazandıktan sonra yapmış olduğu teşekkür konuşmasında; “ bir yıl içinde en az 10 bin yeni üye yapacaklarını, ilçeyi çok daha güzel ve geniş bir yere kavuşturacaklarını, eski üyeler ile yeni üyeleri kaynaştıracaklarını ve her şeyin hesap verilir bir şekilde şeffaf olacağını “ dile getirmişti.  

           Uğur Ataş, yapmış olduğu bir diğer açıklamasında ise, en az üç dönem Fatih ilçesinde hizmet vermek istediğini; kendi döneminde Belediye başkanlığını kazanacaklarını idda etmişti. Uğur Ataş,  kendi ilçe başkanlığı döneminde Fatih’te belediye başkanlığını kazanmış bir ilçe başkanı olarak gururla ilçe başkanlığını bırakmak istediğini dile getirmişti.

          Göreve geleli henüz on beş (15) olmasına rağmen yönetim kurulu üyesi Coşkun Yeşilyurt ile birlikte istifa ederek Fatih Belediye Başkanlığına aday adayı olması ilçede bazı soruları akıllara getirdi.

         CHP Fatih eski ilçe başkanlarından Dr. M. İlhan Dabakoğlu, belediye başkan adaylığı için CHP’nin ileri gelenleri,  Fatih meclis üyelerinin birçoğu tarafından destek, teveccüh ve talepleri doğrultusunda aday olacağı beklenirken; beklenmedik bir hamle ile Uğur Ataş’ın ilçe başkanlığından istifa ederek Fatih Belediye Başkanlığı için CHP’den aday adayı olması dikkatlerden kaçmadı.

         





SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209