ÇAYELİ SAADET'E KOŞUYOR

ÇAYELİ SAADET'E KOŞUYOR

ÇAYELİ SAADET'E KOŞUYOR
 Saadet Partisi Çayelinde Seçim İrtibat bürosu  açtı. Açılısa Saadet Partisi Rize il başkanı Hasan Uzun, Saadet Partisi birinci sira Milletvekili adayı Salih Uzun, 2014 Yerel seçimlerinde Çayaeli belediye başkan adayı İsmail Hakkı Çepni, Çayeli İlçe başkanıŞaban Sarı, Büyükköy Belde başkanı İsmet Çepni, İl yönetim kurulu üyeleri Muammer Çepni,   Ali Ertan Özkan ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 
Saadet Partisi Çayeli İlçe yöneticilerirnin ve Sadet İl yönetim kurulu üyelerin katıldığı programın ardından birinci sıra Milletvekili adayı Salih Uzun ile İsmail Hakkı Çiftçi ve çok  sayıda yöneticinin katıldığı esnaf ziyaretinde vatandaşların büyük teveccühü Saadetli yöneticilerin yüzünü güldürdü.

Çayaeli ilçesinde bulunan halk pazarını gezen Salih Uzun ve ekibi vatandaşın işsizlikten dert yandığını, sıftah yapamadıkalrını, alış veriş yapamadıklarını, ekonominin durgun olduğunu yeni bir açılımın yapılması gerektiğini Saadet partisinin geçmişte yaptığı hizmetlerin özlendiğini ve asla unutulmadığını  dile getirdiler.

Vatandaların İsmail Hakkı  Çiftçi'ye ve Salih Uzun'a büyük sevgi ve muhabbet  beslediklerini inşallah  Saadet Partisi ile yeni bir sürecin başlayacağını, Milli İttifak'ın inşalah iktidar olmasını temenni ettiklerini söylediler.

Gençlerin büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Salih Başkan öğrencilerle sohbet ederek öğrenciler gelecekleriile ilgili tavsiylerde bulundu.

Salih uzun ve Saadet partili yöneticiler daha sonra Çayeli Büyükköy'de bir cenaze merasimine iştirak ederek cenaze sahiplerine başsağlığı temennisinde bulunarak vatandaşalrın acısını  paylaştı.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2015, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209