Büyükataman: İktidar kavga ediyor

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''Bu iktidar, devletin bütün kurumlarıyla, değerleriyle ve cumhuriyetin kazanımlarıyla kavga ediyor'' dedi.

Büyükataman: İktidar kavga ediyor

Büyükataman, partisinin Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde düzenlenen Yalova İl Kongresi'nde 809 ilçe ve 37 ilde kongrelerin tamamlandığını söyledi.

Haziran ayında tüm yurtta kongrelerin biteceğini belirten Büyükataman, şöyle konuştu:

''Tüm kongrelerimizde büyük bir katılıma şahit oluyoruz ancak birileri de ellerini ovuşturarak kongrelerimizde çıkacak olumsuzlukları bekliyor. Kim ne hesap yaparsa yapsın milliyetçiler biliyor ki ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor. MHP hiçbir dönemde olmadığı kadar bu millet için zaruret haline gelmiştir. Büyük umut ve beklentilerle bu halkın çoğunun oyunu alarak 3 dönemdir iktidarda olan AKP'nin yaptıklarına ibretle şahit oluyoruz. İşsizlik, yolsuzluk bu iktidar döneminde en yüksek noktaya taşındı. Bu iktidar, devletin bütün kurumlarıyla, değerleriyle ve cumhuriyetin kazanımlarıyla kavga ediyor.''

Büyükataman, darbelerden en çok ülkücülerin etkilendiğini ileri sürerek, ''AKP, sözde darbelerden ve darbecilerden hesap soruyor. Darbeleri en iyi bilenler ülkücülerdir. Herkes iyi bilsin ki MHP darbelerin her türüne karşıdır. Bugün AKP, 12 Eylül'le hesaplaştığını dile getiriyor. İki generale hesap sorarak darbelerle hesaplaşılamaz. Siz önce 27 Nisan muhtırasını veren paşa ile Dolmabahçe'de ne görüştüğünüzü açıklayın'' diye konuştu.

Kongrede 522 delegenin tamamının oyunu alan İl Başkanı Hasan Topçular başkanlığa yeniden seçildi.

Kongreye, Bursa Milletvekili Necati Özensoy ve Disiplin Kurulu Üyesi Fevzi Zırhlıoğlu da katıldı.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209