BÜLENT YAĞMUR; “PARTİMİZ, HALKLA BÜTÜNLEŞEREK BÜYÜYOR”

AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı Genişletilmiş Mahalle Toplantıları aralıksız yapıyor…

BÜLENT YAĞMUR; “PARTİMİZ, HALKLA BÜTÜNLEŞEREK BÜYÜYOR”

 AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı Genişletilmiş Mahalle Toplantılarına devam ediyor. AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Bülent Yağmur, mahalle toplantılarına büyük önem verdiklerini belirterek, “Tabandaki siyaset mahallede başlıyor. Biz mahallelilerimizle her konuda istişare ediyoruz ve bunu kademe kademe genel merkeze kadar ulaştırıyoruz” şeklinde konuştu.

Genişletilmiş Mahalle Toplantılarının sorunların çözümü açısından büyük önem taşıdığını ifade eden AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Bülent Yağmur, “Mahallelerimizin sorunları tek tek tespit ediliyor. Ayrıca vatandaşlarımızın istekleri belirleniyor. Sorunlar ve istekler tek tek gerekli mercilere ulaştırıyor ve çözüm yolları bulunuyor. Böylece siyaseti tabana indirmiş oluyoruz ve vatandaşlarımızın memnuniyetini yerinde görüyoruz” dedi.

AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı olarak Gençlik Kolları ve Kadın Kolları ile koordineli çalışmalar yaptıklarını, böylece kamuoyunun nabzını tuttuklarını ifade eden Av. Bülent Yağmur, “Hızla seçime doğru gidiyoruz. Neler yaptık, neler yapabiliriz, neler yapmalıyız. Tüm bunları gözden geçirmek için genişletilmiş mahalle toplantıları yapıyoruz. Yeni, genç ve dinamik mahalle temsilcilerimiz var. Önümüzdeki seçim sürecine hazır olmalıyız. Bu anlayışla hareket ederek, çalışmalarımızı ara vermeden koordineli bir şekilde sürdürerek, halkımıza en iyi hizmetin gelmesini sağlamaya devam edeceğiz. Bu konuda sorumluluk üstlenen teşkilat mensuplarımız üzerlerine düşeni yapmak durumundadır” ifadelerini kullandı.





SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209