Bülent Arınç, Erdoğan'ı fena bombaladı!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Barış Kenti Kudüs" zirvesi ile TRT Avaz'ın 6. kuruluş yılı programına katılmasının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Bülent Arınç, Erdoğan'ı fena bombaladı!

 Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini çok sevdiğimiz için ve kamuoyunun yorumları ve eleştirilerinden dolayı yıpranıp üzüleceğini düşünerek ekran önünde konuşmasını uygun bulmuyorum" dedi.



Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Barış Kenti Kudüs" zirvesi ile TRT Avaz'ın 6. kuruluş yılı programına katılmasının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'izleme heyeti' ile ilgili yaptığı açıklamaların hatırlatılması üzerine Arınç, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini çok sevdiğimiz için ve kamuoyunun yorumları ve eleştirilerinden dolayı yıpranıp üzüleceğini düşünerek ekran önünde konuşmasını uygun bulmuyorum" açıklamasında bulundu.



Erdoğan: 'Benim haberim yok, doğru bulmuyorum' Erdoğan: 'Benim haberim yok, doğru bulmuyorum'20 Mart 2015 09:53 Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘çözüm sürecini izleme heyeti’ konusuna olumlu bakmadığını açıkladı.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2017, 08:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209