“BUGÜN YAŞANANLAR 28 ŞUBAT’IN DEVAMI”

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Mustafa Kamalak duru tv ekranlarında yayınlanan “Başka Taraf” programının canlı yayın konuğu old

“BUGÜN YAŞANANLAR 28 ŞUBAT’IN DEVAMI”
 “BUGÜN YAŞANANLAR 28 ŞUBAT’IN DEVAMI”


Saadet Partisi Genel Başkanı 
Prof.Dr.Mustafa Kamalak duru tv ekranlarında yayınlanan “Başka Taraf” programının canlı yayın konuğu oldu.Gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Kamalak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in  Erbakan vakfıyla birlikte Erbakan'ı Anma ve Anlama Gecesi' düzenlemesini sert bir dille eleştirdi.

Melih gökçek’in Erbakan hocayı sırtından vuranların başında gelenler arasında olduğunu söyleyen Kamalak “eğer Erbakan hocanın yolu kesilmemiş olsaydı bir Ak parti olur muydu?dedi.

Akparti kurulduktan sonra Erbakan’ın 10 yıl daha hayatta olduğunu hatırlatan Kamalak Melih Gökçek’in bu 10 yıllık süre içinde bir kez bile Erbakanı ziyaret etmediğini söyledi. Melih Gökçek’in Fatih Erbakan’ın toyluğundan yararlandığını söyleyen Mustafa Kamalak Melih Gökçek’in salonu baştan sona devasa posterleriyle donattığını konuşmasının ardından gökçek’in salondan ayrıldığını ve salonun yüzde 80’inin boşaldığını söyleyen Kamalak Fatih Erbakan’ın boş salona konuştuğunu söyledi.

Melih Gökçek’in milli görüş oylarını almak için bu yola başvurduğunu söyledi.Erbakan hocanın istismar edilmesinden rahatsızlık duyduğunu ifade etti.

Saadet partisi Cemaatin oylarını almaya çalışıyor iddialarınada yanıt veren Kamalak bugün yaşananların 28 Şubat’ın devamı olduğunu söyledi.”Hasmınızı mahkemede cezalandırırsınız bugün Başbakan sadece hakaret ediyor,Milli mücadele diyor kiminle milli mücadele bu?sorusunu yöneltti.

Başbakan Erdoğan’ın cemaate yönelik sözlerinin sadece hakaret ve gerilimi arttıran sözler olduğunu söyleyen Kamalak Kimsenin Kimseye hakaret etme hakkının olmadığını söyledi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2014, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209