Bu Tapuya Çocuklar bile İNANMAZ

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanlığı Başakşehir'in Bütün Mahallelerinde 'söz Mahallede' Programlarını Tertip Etmeye Devam Ediyor.

Bu Tapuya Çocuklar bile İNANMAZ

 Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanlığı mahalle sakinlerinin sorunlarını yerinde tespit etmek ve onlarla çözüm yolları konusunda fikir alışverişi yapmak maksadıyla Başakşehirin bütün mahallelerinde "Söz Mahallede" programlarını tertip ediyor.

 
Saadet Partisi Başakşehir İlçe Teşkilatı'nın Şahintepe Etkinlik Alanında düzenleyeceği program 5 Mayıs Pazar günü saat 17:00 da gerçekleşecek.


 
 
Mikrofon Sözün Sahibinde Olacak
 
Etkinlikten önce Sandıktan Al Haberi çalışması ile civardaki bütün seçmenlerin evleri ziyaret edilerek, Şahintepeliler Söz Mahallede programına davet edilecek.
 
Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı  Av. İbrahim YILDIZ, Eski İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi İnşaat Müh. Ali Ömer ASLAN ve Mimar Kadir İBİŞDAYI' nın da katılacağı Söz Mahallede programında vatandaşlar konuşacak, Saadet Partili Yöneticiler sorunları dinleyip çözüm yollarını vatandaşlar ile istişare edecekler.

 
 

 
İmarsız Tapu Alan Seçmenin Gönlü İmar Edilecek
 
Miting havasında geçmesi beklenen programa Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf GÜŞEN başkanlık edecek.
 
İmarsız tapular dağıtan Başakşehir Belediyesine adeta küs durumunda olan Şahintepelilere, 2014 Mart Yerel seçimlerinde Saadet Partisi Başakşehir Belediyesini kazandığı zaman Milli Görüş Belediyeciliğini uygulayarak yapılacak hizmetler anlatılıp seçmenin gönlünün imar edilmesi hedefleniyor.



 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209