"Bu iddialara sessiz kalınamaz, ya Topbaş ya Tezcan gider"

Gazeteci Fatih Tezcan'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İBB Başkanı Kadir Topbaş hakkındaki "FETÖ" iddialarına Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak da katıldı.

 İstanbul'un Fatih ilçesindeki Vatan caddesi üzerinde bulunan arsanın satışıyla ilgili Fatih Tezcan'ın iddiaları kamuoyunu sarsarken İBB'den açıklama gelmişti. İddialar üzerine Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak da topa girdi ve "Fatih Tezcan'ın iddialarına kimse ilgisiz ve sessiz kalamaz. Bu saatten sonra ya Topbaş ya Tezcan gider" dedi.
 

"TOPBAŞ'IN İNTİHARI"

Gazeteci Fatih Tezcan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın "İstanbul Fatih’te Vatan Caddesi üzerinde 'FETÖ'ye ait bir araziyi almak için İBB'nin 300 milyon lira verdiğini" iddia etti. Tezcan, yazısında “Bu para transferi Kadir Topbaş’ın intiharıdır! Artık istifası da yetmez!” ifadelerini kullandı.
 

"YA TOPBAŞ YA TEZCAN GİDER"

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Fatih Tezcan’ın “Kadir Topbaş FETÖ’ye 300 milyon lira aktardı” iddiası için "Fatih Tezcan'ın iddialarına kimse ilgisiz ve sessiz kalamaz. Bu saatten sonra ya Topbaş ya Tezcan gider" dedi.
 

İBB'DEN AÇIKLAMA

İBB, yaptığı açıklama ile Tezcan’ın iddialarını reddetti. İBB’den Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle: "İstanbul Fatih ilçesi Vatan caddesindeki bir arsa konu edilerek, sosyal medyada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Sn. Kadir Topbaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi hakkında ortaya atılan iddiaların tamamı asılsızdır. Akıl ve izandan yoksun hezeyanlardan oluşan iftiralara ilişkin gerekli hukuki süreç başlatılmıştır.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 18:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209