Bir dakika!

Biz aslında bu tezvirata alışkınız Yine bir seçim ve yine milletin gözünün içine baka baka aynı türkü çığrılıyor, aynı kandırmaca yapılıyor

Bir dakika!
 Biz aslında bu tezvirata alışkınız… Yine bir seçim ve yine milletin gözünün içine baka baka aynı türkü çığrılıyor, aynı kandırmaca yapılıyor… Hayattayken onca itham ve yakıştırmaya yeltenenler bugün Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın şerefli mazisini kendi günahlarına payanda etmeye kalkışıyorlar. Merhum Adnan Menderes ve Merhum Turgut Özal’ın ismi üzerinden politika yapmanıza söz söyleyemeye belki hakkımız yok.. Fakat, sözkonusu Milli Görüş Lideri Erbakan Hocamız olunca işte o zaman BİR DAKİKA! Herkes seçim progandasını istismarsız ve temiz yürütsün...

İSTİSMAR!

Hayatını, sizin Türkiye sokmak için milli ve manevi değerlerimizi ayaklar altına aldığınız Hıristiyan Kulübü AB ile mücadeleye adayan bir insanın ne işi var sizin afişlerinizde… Siyonizmine karşı verdiği mücadele ile İslam dünyasının gıpta ile baktığı, İslam dünyasını parçalara ayırmayı değil aksine birleştirip bütünleştirmeyi hedefleyen, İslam birliği için gecesini gündüzünü katan bir liderle BOP eş Başkanı nasıl yan yan gelir doğrusu pes…Kıbrıs’ı Rum zulmünden kurtaran bir liderlerle Kıbrıs’ı Rumlara peşkeş çekip ‘Annan Planını’ dayatanların aynı karede olmasının mantığı ne…

“Bana ne Amerika’dan” diyebiliyor musun?

AB’ye hayır diyebiliyor musun… İsrail’in güvenliği için yaptırdığınız Kürecek’i kapatabiliyor musun… NATO’ya karşı çıkıp İslam Birleşmiş Milletleri için kolları sıvayabiliyor musun… Herşeyden öte İslam coğrafyasında üstlendiğin taşeronluktan vazgeçip “Bana ne Amerika’dan” diyebiliyor musun… Daha yazılacak o kadar çok şey var ki… Dün, “Ne istedi de vermedik” dediğiniz Cemaat vardı yanınızda bugün ‘Ergenekoncu’ dedikleriniz, yarın kim olacak onu Allah bilir… Ama bildiğimiz bir şey var ki; o da BİZ OLMAYACAĞIZ…..

 “Günahlarınıza ortak olmayacağız!”

10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçimi için aday olan AKP Genel Başkanı ve Başbakan Tayyip Erdoğan, Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın fotoğrafının da olduğu afişleri kullanarak Milli Görüş tabanından oy toplamaya çalışıyor. AKP’nin icraatları dolayısıyla sürekli eleştirilerde bulunan Erbakan Hoca’nın en sert tepkisi “Beni AKP’nin günahlarına ortak etmeyin” şeklinde olmuş; Erbakan, hiçbir şekilde AKP politikalarını desteklemediğini açıklamıştı.

Siz değil misiniz?

En zor zamanında Erbakan Hocamızı ve Milli Görüş gemisini terk eden ve terk etmekle kalmayıp O’nun  mücadele ettiklerine koşan, onlarla kolkola giren, yoluna onlarla devam eden siz değil misiniz?

“Irak’ta ölen bir tek çocuğun vebalini, yedi sülaleniz alnını secdeden kaldırmasa da ödeyemeyecektir. Sakın ha!” uyarısına rağmen 1 mart tezkeresini imzalayan, olmadı havalanlarını ve limanları ABD’nin kullamına açan siz değil misiniz?

17 Aralık ve 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet iddialarının ucu size dokununca referandumla inşa ettiğiniz bütün hukuk sistemini yerle bir ederken, Erbakan Hocamıza 28 Şubat darbecilerinin koyduğu siyasi yasağı kaldırmayan, O’nun on yıl boyunca siyasi yasaklı kalmasına göz yuman siz değil misiniz?

Yandaş televizyon ve gazetelerde Erbakan Hoca’ya ambargo koyan siz değil misiniz?

Erbakan Hoca’nın 11 ayda kurduğu İslam Birliği’nin temel taşı olan D-8’i tam 11 yıldır bir köşeye itip de AB Bakanlığı kuran, Amerikayla İsrail’le iş tutan siz değil misiniz?

Erbakan Hoca’nın ilk kurulduğu günden beri konferanslar düzenleyip de; bu millete Saadet Partisi ile AKP arasındaki farkı anlatırken “Saadet Partisi süt, AKP kireçli su” tanımlamasının muhatabı siz değil misiniz?

“Bizansın torunları” yalanı üzerinden Erbakan Hocamızın aleyhine kampanya başlatanlar, O’nun hakkında onca iftira ve yakıştırmalarda bulunanlar siz değil misiniz?

Yine bir seçim öncesi bugün cephe açtığınız bir televizyon kanalına çıkıp da Erbakan Hoca’nın tekerlekli sandalyeye binmesini alaya alan, dahası kendi ayıbınız olan “rapor meselesini” çirkin cümlelerle gündeme taşıyanlar siz değil misiniz?

10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçimi için aday olan Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın fotoğrafının da olduğu afişleri kullanarak Milli Görüş tabanından oy toplamaya çalışıyor. Yaşanan gayri ahlaki politikaya Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar, “AKP, Saadet Partisi ve partinin ebedi lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı günahlarına ortak edemeyecek” sözleriyle tepki gösterdi.

Siyasi ikbal için Milli Görüş hareketini terk ederek, muhafazakâr sağ siyaset modelini benimseyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP’nin kuruluşundan bugünlere kadar her konuşmasında Milli Görüş’ten ayrıldığını ve o fikirleri benimsemediğini belirterek “dini bir parti değiliz” açıklamaları yaptı. Ancak halkın değerlerini istismar konusunda söylemleriyle Milli Görüş tabanına sürekli mesajlar gönderen Erdoğan, istismar adına vefatından sonra Erbakan adını oylarını arttırmak için kullanmaya çalışıyor.

“Derhal indirilsin”

Saadet Partisi Konya Teşkilatı, AKP’nin Konya İl Başkanlığı binasına astığı Erbakan’lı pankarta sert tepki gösterdi. AKP’li yöneticilerden pankartın indirilmesini isteyen Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar, “AKP, Saadet Partisi ve partinin ebedi lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı günahlarına ortak edemeyecek.” dedi. AKP Konya İl Başkanlığı, teşkilat binasının dışına ‘Milletin Adamları’ başlığıyla Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın da olduğu bazı eski başbakanları Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında resmeden dev bir pankart astı. Saadet Partisi İl Başkanı Avukat Hasan Hüseyin Uyar, AKP Konya il merkezi binasına asılan ve üzerinde merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın resminin bulunduğu pankartın derhal indirilmesini istedi. Uyar, “Hamasi nutuklar atıp, Kürecik’e İsrail’in güvenliği için radar üssü kurdurtan, patriotları yine İsrail’in güvenliği için ülkemize konuşlandıran, dış politikadaki başarısı yabancı devlet adamları karşısında bacak bacak üstüne atmaktan öteye gidemeyen bir zihniyetin partisinin il binasına ve o partinin genel başkanının resminin yanına Hocamızın resmi asılamaz ve biz buna müsaade edemeyiz.” dedi.

“En güzel cevabı milli görüşçüler verecek”

Siyonist teşkilatları ve kongresi olan ‘ADL’ tarafından üstün cesaret madalyası ile ödüllendirilen, BOP eş başkanlığı, medeniyetler ittifakı eş başkanlığı görevlerini ifa eden ve 28 Şubat post modern darbesinin bir ürünü zihniyetin temsilcisiyle Erbakan’ın yan yana resmedilmesinin Erbakan’a hakaret olduğunu söyleyen Uyar, “Milli Görüş gömleğini çıkartıp, siyasi gelecek için sizlerin de şahit olduğu gibi Erbakan Hocamıza ve Milli Görüş hareketi ve onun tek temsilcisi partimize açık ve üstü kapalı olarak hakaretamiz ifadeler kullananların ve partimizi yok sayanların, yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçiminde partimizin tabanına şirin görünmek adına ve onlardan oy devşirmek için parti binalarına asmış oldukları bu resme ve takındıkları bu tavra, hiç şüpheleri olmasın ki gerekli cevabı çok değerli Milli Görüş hareketi ve onun tek temsilcisi Saadet Partililer en yakın seçimde verecektir. Suriye’deki, Libya’daki, Irak’taki, haçlıların ve işbirlikçilerinin akıttığı kana ve yaptığı zulme Erbakan hocamızı alet edemez ve buradaki yanlışlıklara hocamızın resmini il binalarına asarak rahmetli hocamızı bu günahlarına ortak edemez.” şeklinde konuştu.

“Diğer partileri bölmek için oynadıkları oyunu Saadet Partisi için de deniyorlar”

AKP İl Başkanı Ahmet Sorgun ile görüştüğünü belirten Uyar, “Onlara kibarca siyasi hareketimizin kurucusu Prof. Dr. Erbakan Hocamıza ait resmin il binalarına asılarak kullanılmaması talebimizi ilettik. Ancak her şeyi kendi menfaatine kullanmayı alışkanlık haline getiren AKP, Hocamızın resmini orada tutmaya devam ediyor. Bunu da şunun için yaptıkları kanaatindeyiz, en iyi yaptıkları iş olan algı operasyonu ile milletimizin bakış açısını ve görüşünü ve son dönemde teşkilatımıza karşı değerli milletimizde görülen teveccühü kırmak ve ‘Bakın biz Erbakan Hoca’nın resmini binamıza astık’ diyerek Saadet Partisi tabanından oy alabilme hesabı yapmaktadırlar. AKP, diğer partilerin tabanını bölmek parçalamak ve yutmak için uyguladığı politikaları milletvekilleri-bakanları eliyle bizim tabanımız üzerine de oynamaktadır. AKP İl Başkanı’na ve heyetine buradan sesleniyoruz; yaptıkları yanlıştan bir an önce dönsünler ve Hocamızın resmini teşkilat binalarından derhal indirsinler.” dedi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2014, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209